Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 262
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Poszukuje ludzi do współpracy z www.homor.info...
Shout_

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3875

PostForum: HydePark   Wysłany: 2006-03-19, 18:05   Temat: Poszukuje ludzi do współpracy z www.homor.info...
Witam.
Poszukuje ludzi do współpracy (wymiany reklamą, pomocami itp.) ze stroną www.homor.info.
Najlepiej jak taka osoba posiada stronę www, chęć do pracy, a także poczucie humoru. Oferuję :
- konto e-mail
- alias, (www.nazwa.homor.info)
- kawałek serwerka :P
I dużo śmiechu :P .

Chętnych piszcie tutaj pod tematem :]
  Temat: Nowi projektanci.
Shout_

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 8893

PostForum: Szablony i dodatki Blogowicz   Wysłany: 2006-03-19, 17:19   Temat: Nowi projektanci.
Moim zdaniem casting to nie jest dobry pomysł, ponieważ ludzie którzy robią szablony w paincie będą chciały dołączyć, a każdy z nas wie, że szablony zrobione w paincie nie są fajne.
  Temat: Firefox + rozszerzenia
Shout_

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 28630

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2006-03-18, 10:33   Temat: Firefox + rozszerzenia
Wole stanowczo firefoxa, bo nie przepuszcza wirusów !! I ma możliwość otwierania stron w panelach.
  Temat: [wimanp] playlista
Shout_

Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 44784

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2006-03-18, 10:13   Temat: [wimanp] playlista
Wy to macie spoko...Mnie karta dźwiękowa się spaliła :zalamany: A posłuchałbym sobie :] ...Ale przy kompie mam wieże :hyhy:
  Temat: moja fotka ;)
Shout_

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 5261

PostForum: HydePark   Wysłany: 2006-03-17, 17:46   Temat: moja fotka ;)
Ojć sorki :wstyd:
Shout_

PostForum: HydePark   Wysłany: 2006-03-17, 16:56   Temat: moja fotka ;)
One przesuwają się po kilku głębszych :P
  Temat: Ulubiony dowcip
Shout_

Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 39708

PostForum: HydePark   Wysłany: 2006-03-17, 16:55   Temat: Ulubiony dowcip
eeee Wy nie znacie prawdziwych kawałów. Oto jeden zarąbisty :P

Cytat

Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze ciągle jestem wkur***, wszyscy mnie wkur***, a najbardziej wkur*** mnie to, że wszystko mnie wkur***, proszę mi pomóc!
- Czy próbowała Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np.spacery w lesie, parku wśród śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie. Kontakt z przyrodą bardzo pomaga...
- E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wkur***, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie wkur***.
- To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce?
- E tam, Panie Doktorze, tego też próbowałam - piana mnie wkur***, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wkur***, ta nastrojowa najbardziej mnie wkur***, a te olejki zapachowe, to dopiero wkur***, kleją się, lepią, plamią, nie, nie olejki najbardziej mnie wkur***!
- No dobrze, to może seks. Jak wygląda Pani życie seksualne?
- Seks !? A co to takiego?
- Nie wie Pani co to seks !? No dobrze, zaraz Pani pokażę, proszę za parawan.
Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki.
Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety:
- Panie Doktorze, proszę się zdecydować! Wkłada Pan czy wyciąga, bo już mnie Pan zaczyna wkur***!

;)
  Temat: Problem z Jportalem...
Shout_

Wyświetleń: 2984

PostForum: Webmastering   Wysłany: 2006-03-17, 16:44   Temat: Problem z Jportalem...
www.homor.info
  Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum
Shout_

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 14916

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2006-03-16, 18:20   Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum
Serialowy fan :) mogę być jej opiekunem :)
  Temat: Problem z Jportalem...
Shout_

Wyświetleń: 2984

PostForum: Webmastering   Wysłany: 2006-03-16, 18:17   Temat: Problem z Jportalem...
Mianowicie chodzi o infopage.php. Mam w tym podstrony i jak założe taką podstrone i wchodze to nie widze prawego menu. Co mogę z tym zrobić ? :suchy:
Shout_

PostForum: HydePark   Wysłany: 2006-03-16, 18:09   Temat: moja fotka ;)
W dziwnym miejscu masz usta :D .
  Temat: [Seriale]
Shout_

Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 17894

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2006-03-16, 17:41   Temat: [Seriale]
Jaki lubicie najbardziej serial ? Zagłosujcie w ankiecie. Ja lubie wszystkie oprócz plebani.

//seriale to nie tylko telenowele...//-moron

Strona 21 z 22
Skocz do: