| Autor |
Wiadomość |
Temat: Poszukuje ludzi do współpracy z www.homor.info... |
Shout_
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 3875
|
Forum: HydePark Wysłany: 2006-03-19, 18:05 Temat: Poszukuje ludzi do współpracy z www.homor.info... |
Witam.
Poszukuje ludzi do współpracy (wymiany reklamą, pomocami itp.) ze stroną www.homor.info.
Najlepiej jak taka osoba posiada stronę www, chęć do pracy, a także poczucie humoru. Oferuję :
- konto e-mail
- alias, (www.nazwa.homor.info)
- kawałek serwerka
I dużo śmiechu .
Chętnych piszcie tutaj pod tematem |
Temat: Nowi projektanci. |
Shout_
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 8893
|
Forum: Szablony i dodatki Blogowicz Wysłany: 2006-03-19, 17:19 Temat: Nowi projektanci. |
| Moim zdaniem casting to nie jest dobry pomysł, ponieważ ludzie którzy robią szablony w paincie będą chciały dołączyć, a każdy z nas wie, że szablony zrobione w paincie nie są fajne. |
Temat: Firefox + rozszerzenia |
Shout_
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 28630
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-03-18, 10:33 Temat: Firefox + rozszerzenia |
| Wole stanowczo firefoxa, bo nie przepuszcza wirusów !! I ma możliwość otwierania stron w panelach. |
Temat: [wimanp] playlista |
Shout_
Odpowiedzi: 55
Wyświetleń: 44784
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2006-03-18, 10:13 Temat: [wimanp] playlista |
Wy to macie spoko...Mnie karta dźwiękowa się spaliła A posłuchałbym sobie ...Ale przy kompie mam wieże |
Temat: moja fotka ;) |
Shout_
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 5261
|
Forum: HydePark Wysłany: 2006-03-17, 17:46 Temat: moja fotka ;) |
Ojć sorki |
Shout_
|
Forum: HydePark Wysłany: 2006-03-17, 16:56 Temat: moja fotka ;) |
One przesuwają się po kilku głębszych |
Temat: Ulubiony dowcip |
Shout_
Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 39708
|
Forum: HydePark Wysłany: 2006-03-17, 16:55 Temat: Ulubiony dowcip |
eeee Wy nie znacie prawdziwych kawałów. Oto jeden zarąbisty
Cytat
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze ciągle jestem wkur***, wszyscy mnie wkur***, a najbardziej wkur*** mnie to, że wszystko mnie wkur***, proszę mi pomóc!
- Czy próbowała Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np.spacery w lesie, parku wśród śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie. Kontakt z przyrodą bardzo pomaga...
- E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wkur***, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie wkur***.
- To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce?
- E tam, Panie Doktorze, tego też próbowałam - piana mnie wkur***, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wkur***, ta nastrojowa najbardziej mnie wkur***, a te olejki zapachowe, to dopiero wkur***, kleją się, lepią, plamią, nie, nie olejki najbardziej mnie wkur***!
- No dobrze, to może seks. Jak wygląda Pani życie seksualne?
- Seks !? A co to takiego?
- Nie wie Pani co to seks !? No dobrze, zaraz Pani pokażę, proszę za parawan.
Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki.
Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety:
- Panie Doktorze, proszę się zdecydować! Wkłada Pan czy wyciąga, bo już mnie Pan zaczyna wkur***!
|
Temat: Problem z Jportalem... |
Shout_
Wyświetleń: 2984
|
Forum: Webmastering Wysłany: 2006-03-17, 16:44 Temat: Problem z Jportalem... |
| www.homor.info |
Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum |
Shout_
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 14916
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2006-03-16, 18:20 Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum |
Serialowy fan mogę być jej opiekunem |
Temat: Problem z Jportalem... |
Shout_
Wyświetleń: 2984
|
Forum: Webmastering Wysłany: 2006-03-16, 18:17 Temat: Problem z Jportalem... |
| Mianowicie chodzi o infopage.php. Mam w tym podstrony i jak założe taką podstrone i wchodze to nie widze prawego menu. Co mogę z tym zrobić ? :suchy: |
Shout_
|
Forum: HydePark Wysłany: 2006-03-16, 18:09 Temat: moja fotka ;) |
W dziwnym miejscu masz usta . |
Temat: [Seriale] |
Shout_
Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 17894
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2006-03-16, 17:41 Temat: [Seriale] |
Jaki lubicie najbardziej serial ? Zagłosujcie w ankiecie. Ja lubie wszystkie oprócz plebani.
//seriale to nie tylko telenowele...//-moron |
| |