Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 262
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Gadu Dyktando
Shout_

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 3121

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2007-09-23, 19:34   Temat: Gadu Dyktando
Ja miałem pisac, ale brak czasu sprawił, że nie zarejstrowałem się ;/ Mój kolega pisał, ale mu mama przerwała, i nie dokończył.
  Temat: Mundurki szkolne w praktyce
Shout_

Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 17287

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2007-09-23, 19:29   Temat: Mundurki szkolne w praktyce
Ja mojego mundurka jeszcze nie prałem, bo po praniu będzie jak na słonia ;)
Shout_

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2007-09-22, 19:03   Temat: Mundurki szkolne w praktyce
Ale jest + mojego mundurka, że łatwo się pisze smsy na lekcji ;] To jest jedyny + jaki znalazłem.

@Lukem
U nas w szkole też jest praktykant od w-f'u.. To taki wystraszeniec obcięty na grzyba ;d
Shout_

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2007-09-16, 12:29   Temat: Mundurki szkolne w praktyce

Frozen Lust napisał/a:

Musze przyznac, ze ciesze sie, ze je wprowadzili, bo jak widze taka mala lafiryndziare w wieku 13 lub 14 lat to smiac mi sie chce. Ledwo cycki urosly, a juz podkresla swoje wdzieki nieodpowiednim w szkole strojem.

:rotfl: Szczera do bólu :P

U mnie w szkole są mundurki, gdy je założymy, nie wyglądamy jak pomoc drogowa lecz jak policja :znudzony: Wełniane szmaciaki bez rękawów, z obramówkami biało-czerwonymi, kieszenią po lewej stronie z napisem ZSO 13... Te mundruki są nie wygodne, rozciągają się, i mechacą strasznie.
  Temat: jak spędzacie /spędziliście /będziecie spędzać ferie zimowe?
Shout_

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 3532

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2007-02-02, 17:30   Temat: jak spędzacie /spędziliście /będziecie spędzać ferie zimowe?
Ja też zostaje w mieście, jakoś minie czas ;P, mam nadzieje, że miło i spokojnie, a co do tego, czy coś miasto organizuje to niewiem, ale hala sportowa (MOSIR) organizuje zawody w
ping ponga i inne ;P. :rotfl:
  Temat: Zbieramy pieniądze dla potrzebujących dzieci
Shout_

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 9112

PostForum: HydePark   Wysłany: 2007-01-05, 18:04   Temat: Zbieramy pieniądze dla potrzebujących dzieci
0,90

Ja nie uważam tego za spam, to jest poprostu zliczanie ile pieniędzy 'uzbierało' dane forum. ;)
  Temat: [J. angielski] Pomoc :P
Shout_

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 4522

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2007-01-03, 19:38   Temat: [J. angielski] Pomoc :P
Więc chodzi mi o pomoc w napisaniu przepisu na naleśniki po angielsku używając prostych zagadnien (first, then, after than, finally). Proszę o pomoc ;) :padam:
Shout_

PostForum: HydePark   Wysłany: 2007-01-03, 17:58   Temat: Zbieramy pieniądze dla potrzebujących dzieci
0,40

Coś za coś frozen, tak już jest w Polsce.
(Na innym forum mają już ponad 300 zł, a tutaj 40 groszy :P )
  Temat: niesamowite tricki na rowerze
Shout_

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 3946

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2007-01-02, 17:18   Temat: niesamowite tricki na rowerze
Jestem zszokowany, że coś takiego potrafią ;P :padam:
Shout_

PostForum: HydePark   Wysłany: 2007-01-02, 16:18   Temat: Zbieramy pieniądze dla potrzebujących dzieci
Ta akcja polega natym, aby raz dziennie (tyle tylko można) wejść na dwie strony :

http://www.pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

i kliknąć w oznaczone miejsce. Jeżeli to zrobimy na konto biednych i potrzebujących dzieci wpływa 10 groszy. Po kliknięciu napiszcie posta, dodając do kwoty swoje 10 groszy. Więc ja zaczynam

0, 10 zł.

Edit:

Artur//Wypowiedzi nie na temat, czyli nie dodajace do kwoty swoich groszy beda usuwane.
  Temat: panowie jakie macie fryzury...
Shout_

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 43906

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2007-01-01, 19:29   Temat: panowie jakie macie fryzury...
Krótkie, ciemne włosy ;P
  Temat: Sieciaki.pl - Głupie Pytania , Mądra odpowiedź
Shout_

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 4816

PostForum: HydePark   Wysłany: 2007-01-01, 19:25   Temat: Sieciaki.pl - Głupie Pytania , Mądra odpowiedź
Strona fajna, oddzywki również :P . Sprzyda się ta strona dla dzieci młodszych, którzy nie potrafią nic wymyślić :P .

Strona 6 z 22
Skocz do: