|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Słuchasz podobnej muzyki co Twoi przyjaciele? |
Alechanted
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 13300
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2014-09-03, 10:19 Temat: Słuchasz podobnej muzyki co Twoi przyjaciele? |
Ze mną różnie bywa, bo różnie bywa ze słuchaną muzyką. Dość często robię zwroty o 180 stopni i przechodzę z Mozarta na Straussa albo Griega...
Ale na poważnie, to faktycznie moje gusta muzyczne są na tyle zmienne, że nie mogę sobie określić jakiegoś konkretnego nurtu, do którego mógłbym się na spokojnie wrzucić. Z drugiej strony można też powiedzieć, że słucham "wszystkiego", więc z każdym znajdę jakieś wspólne elementy |
Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje? |
Alechanted
Odpowiedzi: 161
Wyświetleń: 82771
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2014-09-03, 10:13 Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje? |
U mnie odrobinę bardziej egzotycznie:
- Piwowarstwo domowe (tak, warzę w domu piwo)
- Grafika komputerowa (dobrze jest, jak nasze hobby pokrywa się z wykonywaną pracą)
- Muzyka (na ten moment głównie słuchanie, ale moje gitary dalej mam pod ręką)
- Gry Komputerowe (nie mam tyle czasu, co kiedyś, ale dalej lubię w coś klepnąć)
Dodatkowo:
- Chodzę na siłownie, ale nie nazwałbym tego hobby. Nawet nie lubię tam chodzić w sumie.
- Od dłuższego czasu próbuję napisać książkę... ale bez większych sukcesów.
- Technowinki, gadżeciarstwo. Może i tak, ale mnie nie stać.
- Dużo czytam. Ale to nie hobby. Jak nie mam co czytać, to ręce mi się nie trzęsą.
|
Temat: Nadmiar kasy na telefonie |
Alechanted
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 4198
|
Forum: Telefonia Wysłany: 2014-09-03, 10:04 Temat: Nadmiar kasy na telefonie |
Hej, wątek tego typu zakładam już właściwie wszędzie, gdzie tylko się pojawiam. Problem z tego co widzę rzadki, ale pewnie znajdzie się jeszcze kilka osób, którym wątek się przyda. Jako posiadacz dwóch telefonów - jeden służbowy z kompletnym pakietem dający mi nielimitowaną ilość rozmów i nielimitowany dostęp do internetu, a drugi prywatny... w miksie mam problem... z nadmiarem pieniędzy! (chciałbym, żeby to była prawda )
Jako, że u mnie w firmie (co wynika z rodzaju abonamentu) nie ma problemu, by korzystać z telefonów służbowych do prywatnych spraw, praktycznie przestałem korzystać z prywatnego... a kasa się na nim zbiera.
Kiedyś to nie był problem... Zawsze można było kupić sobie nowy dzwonek albo tapetę i jakoś leciało. Na dzień dzisiejszy faktycznych usług premium prawie nie ma (wykluczam stąd naciągactwo)
Dziś kasy już się jakoś pozbywam. Usługi z których korzystam to:
Fundacja TVN "Nie jestes sam" (1,22)
Caritas Polska (2,44)
Unicef Polska (2,44)
Loteria Gier - pełen zakres, ale jedno losowanie klucza to minimum 10zł.
Dodatkowo trafiłem na Audiotekę, ceny w zależności od książki. Niestety, usługa nie była dostępna w plusie gdy się rejestrowałem. Nie wiem jak teraz.
Znacie inne, fajne usługi, z których mógłbym korzystać? |
Temat: ASSASSIN'S CREED |
Alechanted
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 13897
|
Forum: Gry Wysłany: 2014-09-03, 09:51 Temat: ASSASSIN'S CREED |
Jako zapalony gracz obok serii AC nie mogłem przejść obojętnie. Na ten moment rozczarowała mnie jedynie pierwsza część, która zwyczajnie była za krótka (chociaż w okresie wydania gry zdecydowanie wszystkie gry były za krótkie). Na dzień dzisiejszy skończyłem wszystko do trzeciej części, niestety wszystko co wyszło po trójce na moim nieco przestarzałym sprzęcie działa poniżej poziomu czerpania komfortu z rozgrywki. Na szczęście jestem w trakcie kompletowania nowego sprzętu, więc niedługo nadrobię zaległości |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |