| Autor |
Wiadomość |
Temat: Firefox + rozszerzenia |
Karol
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 28867
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-03-18, 11:27 Temat: Firefox + rozszerzenia |
Cytat A skad masz pewnosc ze te wirusy to z przegladarki miales ??
korzystanie z Internetu na moim kompie opiera się głównie na przeglądaniu stron....
a skąd masz pewność, że nie z przeglądarek? ;] |
Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum |
Karol
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 15012
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2006-03-18, 11:09 Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum |
http://mylog.pocalujmniewdupe.pl/ - również do niedawna widniała informacja, iż admin nie poleca: onet.blog oraz tenbit.blog Bo chyba o tym tu mowa! Tak?
//Kitana
no i ? |
Karol
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-03-18, 11:06 Temat: Firefox + rozszerzenia |
Artur napisał/a: Czy chociaz uzywałes jednego i drugiego zebys mogl tak sadzic?
Avant Browser - używałem i kiedyś myślałe, że to najlepsza przeglądarka. Orientacje się zmieniają, a co do Maxthon - masz rację, nie użwałem.... ale można stwierdzić, że jak nakłądka na IE, to ma duże powiązania z budową IE, którą również używałem ;] Dobra ja nie chcę się z wami kłócić, a może bardziej chcę przekonać tych, który standardowo nic nie zmieniając używają IE |
Karol
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2006-03-18, 11:03 Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum |
| tak samo można powiedzieć "po co antyMylog ?" |
Karol
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-03-18, 11:00 Temat: Firefox + rozszerzenia |
Frozen Lust napisał/a: wynikajaca z doswiadczenia, czy napedzana owczym pedem?
Oczywiście, że z doświadczenia. Używając IE, mniej wiecej co miesiąc przeinstalowywałem windowsa. Obecnie jest to coraz żadsza operacja... Poza tymi waszymi np. czytaniami filtrów, osobiście wydaje mi się, ważniejsze bezpieczeństwo. |
Karol
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2006-03-18, 10:51 Temat: [dyskusja] Grupy i rangi na forum |
a może antyIE ?
po dodaniu antyMylog odrazu zaproponuję Antyonet, Antytenbit, Antyeblog |
Karol
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-03-18, 10:48 Temat: Firefox + rozszerzenia |
Avant Browser i Maxthon są to jedynie nakładki na Internet Explorera, przez co mają one praktycznie te same problemy z bezpieczeństwem i przestarzały silnik wyświetlania stron.
Frozen Lust napisał/a: A mowiac te wszystkie mialam na mysli, te ktore uprzyjemniaja zycie a nie sa tylko bajerem.
sorki, że nie wiedziałem co miałaś na myśli... |
Karol
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-03-18, 10:40 Temat: Firefox + rozszerzenia |
Frozen Lust napisał/a: nawet wtedy kiedy poinstalowalam te wszystkie rozszerzenia.
Firefox ma setki rozszerzeń, jestem pewien, że nie zainstalowałeś wszystkich. Pewnie większość tych, co zainstalowałeś była ci nie potrzebna. a co do Maxthona, wydaje mi się, że fajną funkcją jest oglądanie 2 stron jednocześnie, mając je na jednym pulpicie... |
Karol
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-03-18, 10:36 Temat: Firefox + rozszerzenia |
| Shout_, masz rację. Firefox oferuje o wiele większe bezpieczeństwo niż IE. |
Karol
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-03-18, 10:26 Temat: Firefox + rozszerzenia |
Internet Explorer już dawno przestał być najlepszą przeglądarką.
A co do nakłądek na IE, to nie lepiej dać nakłądkę na firefox?
Firefox pozwala na zmianę wyglądu poprzez instalację motywów (np. może wyglądać jak IE).
Firefox zyskał tak duże poparcie, że nawet Google ma specjalną stronę dla niego. |
Karol
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2006-03-18, 10:15 Temat: Firefox + rozszerzenia |
| Denerwuje mnie IE... Jeszcze z pół roku temu sam korzystałem z IE, chociaż go nienawidziłem, a dlaczego? Bo byłem tak silnie przyzwyczajony. Do czasu kiedy zobaczyłem Firefoxa, nie urzywam już nic innego! Firefox ma coś takiego w sobie, że nie robi śmieci w systemie, nie daje reklam, jave, flashplayera i inne tego typu nakładki instalujemy klikając jeden raz myszką. Świetne połączenie przejrzystości i ładnej grafiki (wsytarczy wejść na stronę www.firefox.pl). |
Temat: Telewizja |
Karol
Wyświetleń: 16950
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2006-03-18, 10:10 Temat: Telewizja |
Co oglądacie? Co wolicie, TVN czy POLSAT?
Jakie filmy? Przeszkadzają wam reklamy?
Wszystko tutaj o telewizji, fajnych programach,
o nowościach, o ploteczkach... Piszcie |
| |