Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 111
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
Atre

Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 52102

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2011-06-13, 20:44   Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
Na szablon. Niestety, jeżeli nie mogę patrzeć na grafikę, nic mnie nie zmusi do czytania. Wszystko musi być przejrzyste i czytelne. No i ładne. Treść idzie dopiero w drugiej kolejności.
  Temat: O czym jest Twój blog?
Atre

Odpowiedzi: 454
Wyświetleń: 1900081

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2011-06-13, 20:38   Temat: O czym jest Twój blog?
Mój blog, przed sprzątnięciem był istnym misz-maszem. Wszytko było - od przemyśleń, poprzez codzienność, aż po recenzje. Teraz jest to głównie ględzenie o dupie Maryny... w większości jest to po prostu miejsce na moje myśli, ulubione filmiki z youtube... Takie byle co.
  Temat: Anime
Atre

Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 27442

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2011-06-13, 20:32   Temat: Anime
Można by mnie nazwać maniakiem Animacji japońskiej, ale do OTAKU się nie zaliczam (nie kręcą mnie zloty i przebieranki).
Anime lubię przede wszystkim za różnorodność. W innych kulturach, animacja jest uważana za medium głównie dla dzieci i niewiele robi się serii animowanych czy filmów przeznaczonych dla dojrzalszej widowni. Poza tym, lubię brzmienie języka japońskiego - dlatego tak wielką frajdę sprawia mi oglądanie anime z napisami. No i magia Yaoi ;) Tak, zboczona jestem.
Jeżeli chodzi o ulubione tytuły, to podam te, które mam na MyAnimeList (czyli te, co pamiętam): Higashi no Eden, Neon Genesis Evangelion, Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone, Welcome to the NHK!, Durarara!!, Grave of the Fireflies, Howl's Moving Castle, Summer Wars, 5 Centimeters per Second, Myself ; Yourself, Serial Experiments Lain, Gunslinger Girl.

Strona 10 z 10
Skocz do: