| Autor |
Wiadomość |
Temat: [blog.pl] Like, Lubie to - button na bloga / w każdym wpisie |
Atre
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 9778
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2011-07-11, 18:02 Temat: [blog.pl] Like, Lubie to - button na bloga / w każdym wpisie |
Nie działa. Gdy chcę wygenerować kod, pokazuje mi się okienko z taką oto informacją:
Co robić sensei? |
Temat: [blog.pl] Strona z komentarzami a strona wpisu. |
Atre
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 6298
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2011-07-11, 17:52 Temat: [blog.pl] Strona z komentarzami a strona wpisu. |
Mam taki malutki problem. Załozyłam sobie bloga ze zboczonym opowiadaniem. Jedyny problem, jaki mam, to taki, że strona wpisu (po kliknięciu na tytuł notki) wygląda standardowo a podstrona z komentarzami (po kliknięciu "komentuj") ma mój szablon.
Czy jest możliwość, by zmienić szablon w stronie wpisu?
Albo chociaż zablokować jakoś tytuł, by nie kierował na tę stronę, lub kierował do strony z komentarzami?
Z góry dziękuję za pomoc.
Adres (jeśli pomoże): Blog. |
Temat: Stare gry kontra nowe gry! |
Atre
Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 22072
|
Forum: Gry Wysłany: 2011-07-10, 14:14 Temat: Stare gry kontra nowe gry! |
| No to jest smutne, ale co na to poradzisz? Twórcy gier też jakoś zarabiać muszą. |
Temat: Stare gry kontra nowe gry! |
Atre
Odpowiedzi: 47
Wyświetleń: 22072
|
Forum: Gry Wysłany: 2011-07-09, 13:37 Temat: Stare gry kontra nowe gry! |
| Htsz, A dodatki są do ściągnięcia po rejestracji gry. dlaczego? Bo teraz jest dużo łatwiej ukraść grę. |
Temat: [Zdjęcia] Wszystko zrobione przez was telefonami |
Atre
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 3148
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2011-07-08, 15:17 Temat: [Zdjęcia] Wszystko zrobione przez was telefonami |
| Nie rozumiem, po jaką cholerę taki temat? I dlaczego akurat komórkami? O_o |
Temat: Dzwonek z ulubionej Mp3? |
Atre
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 3940
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2011-07-08, 14:49 Temat: Dzwonek z ulubionej Mp3? |
| Audiocity. |
Temat: [film] Atre - QukuCzanel |
Atre
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 3208
|
Forum: HydePark Wysłany: 2011-07-08, 13:45 Temat: [film] Atre - QukuCzanel |
Htsz, jesteś moim idolem |
Temat: [opinia] Blog.onet.pl |
Atre
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 22814
|
Forum: Forum WordPress Wysłany: 2011-07-08, 02:02 Temat: [opinia] Blog.onet.pl |
| Nigdy nie kochałam onetu. Miewałam tam blogi, al nigdy nie było to coś poważnego, tylko takie pisani o niczym i dla jaj bardziej. Unikam jak ognia, jednak przyznam się, że z tego portalu czytam dwa blogi - oba przyjaciela, który uważam, prowadzi je rewelacyjnie. |
Temat: [film] Atre - QukuCzanel |
Atre
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 3208
|
Forum: HydePark Wysłany: 2011-07-08, 01:54 Temat: [film] Atre - QukuCzanel |
Kredka, Z muzyką jest jeden podstawowy problem: prawa autorskie. Jak znajdziesz mi stronę, w której artyści darmowo udostępniają swoją muzykę do podcastów, to pewnie coś bym znalazła, tak to jest bardzo trudno dopasować coś, co nie tylko jest miłe dla ucha ale i nie naraża mnie na niemiłe konsekwencje prawne.
Jeżeli chodzi o ludzi obcych, to jakbym miała teleobiektyw nie byłoby problemu. Niestety, raczej nie uda mi się spontanicznie zrobić seryjnych zdjęć osobie, która stoi parę kroków przede mną. Nie wiem dlaczego, Polacy nie lubią być fotografowani...
Niestety, realizacja "Krakowa" Została wstrzymana. Niestety, pogoda nie dopisała i mam zdecydowanie za mało zdjęć. Prawdopodobnie w tę sobotę jednak, rozpoczną się nagrania do filmików mottowych. Oraz mam już w głowie pomysł na coś innego, ale o tym później, jak mi się ten pomysł wyklaruje w głowie. |
Temat: Kino - czy można się uzależnić od kina? |
Atre
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 10162
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2011-07-03, 17:07 Temat: Kino - czy można się uzależnić od kina? |
| czy ja wiem... nie czuję się uzależniona od kina jako takiego - bardziej, mogłabym się zastanowić, czy nie jestem uzależniona od fikcji, ale ona jest nie tylko w filmach ale i książkach, komiksach, grach. |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
Atre
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103771
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2011-07-01, 11:45 Temat: Jakie książki czytasz ? |
| A ja obecnie czytam sobie w wolnym czasie Nekrofikcje Pawła Ciećwieza. Zapowiada się całkiem nieźle. |
Temat: last.fm - mój muzyczny profil |
Atre
Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 27379
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2011-07-01, 11:42 Temat: last.fm - mój muzyczny profil |
Fraa, LastFM jest głównie dla Określenia Twojego gustu muzycznego. Dzięki statystyce i archiwum, ludzie którzy Cię poznają lub chcą poznać zaznajamiają się z Twoim gustem i porównują ze swoim. Można także stamtąd ściągać promocyjne utwory różnych wykonawców jak i wypromować własny zespół czy jakąkolwiek inną twórczość muzyczną. Są tam także fora tematyczne, niekoniecznie związane z muzyką. Tak samo możesz śledzić poczynania swoich ulubionych zespołów nie biegając po oficjalnych stronach.
Mniej więcej z tym to się je |
| |