Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 111
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [film] Atre - QukuCzanel
Atre

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 3208

PostForum: HydePark   Wysłany: 2011-06-15, 00:32   Temat: [film] Atre - QukuCzanel
Pragnę przedstawić Państwu moją wesołą twórczość. Filmiki, jakie widzicie pod spodem są zrobione ze zdjęć seryjnych. Od razu zaznaczam, że nie jest to szczyt moich umiejętności. Tak naprawdę zrobiłam je, by zacząć robić cokolwiek. Ważne żeby zacząć, prawda? Tak więc, pokazuję filmiki gdzie się da, i uprzejmie wszystkich proszę o szczere oceny. Ważne są dla mnie wszelkie uwagi, dotyczące tematyki, tempa, muzyki, montażu... wszystkiego. Wszelkie sugestie i rady będą dla mnie na wagę złota.
:padam:

Pierwszy film, wiem już, że ma zdecydowanie za szybkie tempo. Zdjęcia, z których jest robiony, nie były robione z myślą o filmie - zostały po prostu z sesji od połowy zeszłego roku do dziś. W drugim filmie poprawiłam tempo, oraz zamieściłam zdjęcia przygotowane specjalnie do filmu, jednak to też był swego rodzaju eksperyment (na żywej tkance), widać że w niektórych momentach aparat zbyt często zmieniał pozycję, przez co obraz "skacze".
Napiszcie też, czy bardziej podoba wam się film czarno-biały, czy kolorowy, oraz jaka tematyka według Was, byłaby najlepsza dla szerszej grupy odbiorców.

W planach mam zrobienie projektów Miastowych, czyli "Warszawa" (nieokreślone czasowo) oraz "Kraków" (pod koniec lipca planuję montaż). Dodatkowo myślę o projekcie poświęconym ludzkim emocjom.

A oto filmy:
TO CO MOJE | FONTANNY

Życzę miłego oglądania i natchnienia przy ocenianiu!
  Temat: Anime
Atre

Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 27442

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2011-06-15, 00:14   Temat: Anime
To może masz jakieś tytuły do polecenia? Ja jestem "fanką" serii Sekaiichi Hatsukoi oraz Junjou Romantica. Boli mnie, że z tego pierwszego jeszcze nie mogę obejrzeć wszystkich epków (bo ich nie ma). Bardzo bym chciała znaleźć coś podobnego do tych dwóch tytułów (a wniebowzięta będę, jeżeli będzie podobna kreska).
  Temat: [dział] twórczość
Atre

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2755

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2011-06-15, 00:09   Temat: [dział] twórczość
Ok. dziękuję za szybką odpowiedź :) Szczerze, to bardzo zależy mi na opiniach, bo to co mam na razie, to tylko próby zrobienia czegokolwiek, jednak mam ambicję stworzyć coś większego :)
  Temat: [dział] twórczość
Atre

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2755

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2011-06-14, 23:13   Temat: [dział] twórczość
Są działy, gdzie można się chwalić swoimi umiejętnościami graficznymi, fotograficznymi, rysunkowymi... Ale gdyby ktoś chciał (na przykład taka ja) pochwalić się zrobionym przez siebie filmem, to ma możliwość się gdzież z tym podziać, czy raczej mile widziany nie jest?

Czekam na odpowiedź.
  Temat: Czesław Mozil śpiewa
Atre

Odpowiedzi: 51
Wyświetleń: 22639

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2011-06-14, 22:39   Temat: Czesław Mozil śpiewa
No najwidoczniej :P Ale ja sama ogólnie fanką X Factora się nazwać nie mogę zdecydowanie...

No, ale wracając do tematu, to pokażę, co lubię z jego twórczości najbardziej:
http://www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg
http://www.youtube.com/watch?v=S3qZUaKgk9I
http://www.youtube.com/wa...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5zq6FBuB5kI
  Temat: Anime
Atre

Odpowiedzi: 90
Wyświetleń: 27442

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2011-06-14, 21:31   Temat: Anime

Htsz napisał/a:

czasami owszem, ale nie śledziłem nigdy seriali na ten temat
Bo w przypadku anime równe by to było oglądaniu Hentai'ów. :P I widzę że koleżanka u góry podziela moją sympatię do takich serii. Czy może się mylę? ;)
  Temat: Czesław Mozil śpiewa
Atre

Odpowiedzi: 51
Wyświetleń: 22639

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2011-06-14, 18:15   Temat: Czesław Mozil śpiewa
Lubię niektóre jego utwory. Jako artystę podziwiam, ale nie pochwalam jego uczestnictwa w X factor. Nie lubię słuchać, jak próbuje mówić. Zwyczajnie nic nie rozumiem z jego bełkotu.
  Temat: [fora] Inne niż blogowicz
Atre

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 17314

PostForum: Internet   Wysłany: 2011-06-14, 11:39   Temat: [fora] Inne niż blogowicz
udzielam się na forum młodzieżowym, ale - jak już gdzie indziej pisałam, więcej tam chamstwa jak dyskusji. Od dłuższego czasu szukałam forum, gdzie ludzie NAPRAWDĘ się udzielają. Mam nadzieję że i tutaj raz na jakiś czas ktoś zagląda, bo jak nie mam z kim dyskutować - szybko się nudzę. Na razie to forum wypada dobrze, bo z chęcią czytam niektóre tematy.
  Temat: [alogi, vlogi] audioblogi, wideoblogi, podcasty itp.
Atre

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 9106

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2011-06-14, 11:33   Temat: [alogi, vlogi] audioblogi, wideoblogi, podcasty itp.
Nie zauważyłam tutaj żadnego tematu poruszającego sprawę videoblogów i audioblogów (czy podcastów).

Co o tym sądzicie? Traktujecie to jako alternatywę dla bloggerów, czy dla was to już zupełnie inna bajka z blogiem nie mająca wiele wspólnego? Czy myśleliście o założeniu własnego audio, lub videobloga? A może jakieś regularnie oglądacie, lub słuchacie?

Zapraszam do dyskusji.
  Temat: last.fm - mój muzyczny profil
Atre

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 27379

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2011-06-14, 09:57   Temat: last.fm - mój muzyczny profil

Htsz napisał/a:

ja mam tak od 3-4 lat, dlatego nie mam profilu na l.fm
No ja "problemowy staż" mam krótszy, więc jeszcze z last.fm czasem korzystam (jak sprzątam na przykład to puszczam listę, albo jak coś mi odbije i słucham radia)
  Temat: [oceny.org] redaktorzy poszukiwani
Atre

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 6112

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2011-06-13, 23:31   Temat: [oceny.org] redaktorzy poszukiwani
Htsz, A ja się chciałam tam zgłaszać xD (znalazłam nawet swój wpis) Szkoda że tylko jeden blog został oceniony. Ja niestety, nie będę się z motyką na słońce rzucać, ale życzę powodzeni w szukaniu chętnych. Zawsze można sprzedać w dobre ręce :)
  Temat: last.fm - mój muzyczny profil
Atre

Odpowiedzi: 62
Wyświetleń: 27379

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2011-06-13, 23:25   Temat: last.fm - mój muzyczny profil
http://www.lastfm.pl/user/qukulative - ale problem mi tu polega na tym, że ostatnio wygodniej mi puszczać muzykę z YT, a z tamtąd nie scrobbluje :<

Strona 8 z 10
Skocz do: