Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 15
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Książki fantasy i nie tylko.
madart

Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 24850

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2013-03-23, 21:01   Temat: Książki fantasy i nie tylko.
Całym sercem popieram Pratchetta - spróbuj i pokochasz (;
Od siebie mogę jeszcze dorzucić Pieśń Lodu i Ognia Georga Martina (nie powala może literacko, ale fabuła tak wciąga że nawet tego nie czuć), wspomnianego już Sapkowskiego albo "Pana Lodowego Ogrodu" Grzędowicza.
  Temat: [Serial] Gra o Tron
madart

Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 30502

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2013-03-23, 20:48   Temat: [Serial] Gra o Tron
Ja osobiście jestem zachwycona. Wszystkie książki przeczytałam w sumie jednym tchem i dopiero potem zabrałam się za serial i nie żałuje, nie wiem jak udałoby mi się połapać w tych wszystkich postaciach. Zazwyczaj oglądając jakiś film albo serial na podstawie książki z którą zdążyłam już się zżyć miałam problemy z dopasowaniem postaci do moich wyobrażeń, tutaj nie miałam tego problemu i bardzo mnie to cieszy. Przede wszystkim dobrze, że nie próbowali zrobić z tego filmu, bo jakoś wątpiłabym w możliwości takiego przedsięwzięcia. Serial jest dłuższy, można lepiej odwzorować wydarzenia z książki i nie trzeba drastycznie skracać fabuły. No i niedługo nowy odcinek (;
  Temat: [mp3, video] piosenki o miłości
madart

Odpowiedzi: 67
Wyświetleń: 33811

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2013-03-23, 20:37   Temat: [mp3, video] piosenki o miłości
Były takie czasy, że za twórcę najlepszej piosenki o miłości uważałam Włochatego
miłości wystarczy że jest

Skoro już happysadem było rzucane, to może Cisza i ogień, Coma:
klik

Strona 2 z 2
Skocz do: