Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 114
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Kiedy założyć Fan Page?
Daria.

Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 32134

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2013-04-10, 16:46   Temat: Kiedy założyć Fan Page?
Założyłam fanpage jakoś po tygodniu od założenia bloga, trochę mi to pomogło, lecz nadal nie jest tak, jak chcę.
  Temat: taniec - umiesz tanćzyć? chodzisz na kursy?
Daria.

Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 10813

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2013-04-10, 16:45   Temat: taniec - umiesz tanćzyć? chodzisz na kursy?
Przez kilka miesięcy tańczyłam towarzysko, niestety, musiałam zrezygnować i już chyba nie uda mi się powrócić do tego.
  Temat: Jakie książki czytasz ?
Daria.

Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103186

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2013-04-10, 16:38   Temat: Jakie książki czytasz ?
Uwielbiam kryminały, horrory i książki o tematyce kontrowersyjnej.
Nienawidzę za to wszelkiej fantastyki.
  Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa
Daria.

Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 30661

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2013-04-10, 16:36   Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa
Akceptuję jedynie dwie zupy: pomidorową i rosół, innych zup się brzydzę.
  Temat: Obsesje, natręctwa itp..
Daria.

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 21913

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2013-04-10, 16:35   Temat: Obsesje, natręctwa itp..
Nie zasnę, jeżeli nie upewnię się, że:
* na ścianach i na podłodze nie ma pająków,
* Ipod jest wyłączony,
* jestem porządnie nakryta.
Moje paznokcie muszą być perfekcyjnie pomalowane, nie znoszę niedomalowań, odprysków etc.
  Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
Daria.

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 34261

PostForum: Szkoła   Wysłany: 2013-04-10, 16:29   Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych?
Korzystam, gdyż chcę się lepiej przygotować do rozszerzonej matury z języka angielskiego.

Strona 10 z 10
Skocz do: