|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Znalezionych wyników: 114
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: Kiedy założyć Fan Page? |
Daria.
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 32134
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2013-04-10, 16:46 Temat: Kiedy założyć Fan Page? |
| Założyłam fanpage jakoś po tygodniu od założenia bloga, trochę mi to pomogło, lecz nadal nie jest tak, jak chcę. |
Temat: taniec - umiesz tanćzyć? chodzisz na kursy? |
Daria.
Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 10813
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-04-10, 16:45 Temat: taniec - umiesz tanćzyć? chodzisz na kursy? |
| Przez kilka miesięcy tańczyłam towarzysko, niestety, musiałam zrezygnować i już chyba nie uda mi się powrócić do tego. |
Temat: Jakie książki czytasz ? |
Daria.
Odpowiedzi: 413
Wyświetleń: 103186
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2013-04-10, 16:38 Temat: Jakie książki czytasz ? |
Uwielbiam kryminały, horrory i książki o tematyce kontrowersyjnej.
Nienawidzę za to wszelkiej fantastyki. |
Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa |
Daria.
Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 30661
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2013-04-10, 16:36 Temat: [pierwsze danie główne] moja ulubiona zupa |
| Akceptuję jedynie dwie zupy: pomidorową i rosół, innych zup się brzydzę. |
Temat: Obsesje, natręctwa itp.. |
Daria.
Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 21913
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2013-04-10, 16:35 Temat: Obsesje, natręctwa itp.. |
Nie zasnę, jeżeli nie upewnię się, że:
* na ścianach i na podłodze nie ma pająków,
* Ipod jest wyłączony,
* jestem porządnie nakryta.
Moje paznokcie muszą być perfekcyjnie pomalowane, nie znoszę niedomalowań, odprysków etc. |
Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych? |
Daria.
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 34261
|
Forum: Szkoła Wysłany: 2013-04-10, 16:29 Temat: Czy korzystasz z korepetycji z języków obcych? |
| Korzystam, gdyż chcę się lepiej przygotować do rozszerzonej matury z języka angielskiego. |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |