| Autor |
Wiadomość |
Temat: Arachnofobia - czy boisz się pająków? |
skrzatix
Odpowiedzi: 88
Wyświetleń: 21049
|
Forum: HydePark Wysłany: 2013-07-03, 18:14 Temat: Arachnofobia - czy boisz się pająków? |
| Boję się również pająków, po prostu mnie obrzydzają i zabicie takiego nawet chusteczką to dla mnie koszmar. |
Temat: Co teraz czytasz? |
skrzatix
Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 77584
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2013-07-03, 18:11 Temat: Co teraz czytasz? |
Dzisiaj skończyłam czytać trzeci tom Millenium - "Zamek z piasku, który runął" i jestem pod ogromnym wrażeniem. Doskonała powieść kryminalna, w aurze sensacji, wciągnęła mnie niesamowicie. Szkoda, że to już koniec.
Teraz czytam "Ostatnie życzenie" Sapkowskiego. |
skrzatix
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2013-01-10, 22:00 Temat: Co teraz czytasz? |
Nawałnica mieczy. Stal i śnieg Martina - niedawno przeczytałam Starcie królów i nie mogłam się oprzeć rzuceniu się na kolejny tom, uwielbiam Pieśni Lodu i Ognia
Ściana strachu Koontza - och, chyba nigdy się nie polubimy... |
Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał? |
skrzatix
Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 51823
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2013-01-10, 21:52 Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał? |
| Nigdy nie przygotowuję nic z wyprzedzeniem. Siadam, piszę, publikuję. |
Temat: Tabaczka |
skrzatix
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 9694
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2012-11-23, 17:26 Temat: Tabaczka |
Wciągałam tabakę kiedyś co jakiś czas, ale nie jaram się tym nie widzę w tym nic przyjemnego ani zachwycającego. |
skrzatix
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2012-11-23, 17:17 Temat: Co teraz czytasz? |
Teraz czytam:
- "Wyzwanie. Szczeniaki" Llosy - zbiór krótkich i jednego długiego opowiadania.
- "Głos" Arnaldura Indriðasona - islandzki kryminał. Słucham islandzkiej muzyki, od czasu do czasu trafi się jakiś film, ale po jakąś książkę postanowiłam sięgnąć dopiero teraz
+ filologiczne czytadła na studia |
Temat: McDonalds |
skrzatix
Odpowiedzi: 201
Wyświetleń: 67870
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-11-18, 19:03 Temat: McDonalds |
| Do Maca chodzę raz na miesiąc albo jeszcze rzadziej. Nie odczuwam potrzeby jedzenia burgerów, lodów, czy nawet frytek, po prostu. |
Temat: Zmora Nocna |
skrzatix
Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 135697
|
Forum: HydePark Wysłany: 2012-11-18, 19:00 Temat: Zmora Nocna |
Miałam takie coś na szczęście tylko raz w życiu - mogłam otworzyć oczy, ale nie mogłam się ruszyć. Czułam się przykuta do łóżka oraz przygniatające coś na klatce piersiowej i miałam wrażenie, że moje ciało się za chwile rozpali. |
skrzatix
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2012-11-18, 18:55 Temat: Co teraz czytasz? |
Obecnie książkę z serii Uniwersum Metro - "Piter" Szymuna Wroczka, a właściwie już kończę. I planuję zacząć wieczorem "Szarańczę" Marqueza |
Temat: Spodnie czy spódnica/sukienka ? |
skrzatix
Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 40186
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2012-11-18, 18:51 Temat: Spodnie czy spódnica/sukienka ? |
KakiArisu napisał/a: Leginsy/rajtki + przydługa bluza/bluzka. Tak najwygodniej
Zgadzam się a sama już od długiego czasu pomykam w sukienkach/spódnicach, tylko nie eleganckich - takich na co dzień nie zniosę spodnie ubieram rzadko, choć wtedy też wolę krótkie luźne + kolorowe rajstopy |
Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga? |
skrzatix
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 192937
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2012-11-18, 18:43 Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga? |
| Co dwa dni zwykle pisuję nowe recenzję, chociaż przerywniki od nich zdarza mi się też wklejać pomiędzy - jakieś akcje blogowe, małe przemyślenie czy starą recenzję zachomikowaną na komputerze. |
Temat: LubimyCzytac.pl - biblioteka internetowa, pokaż co czytasz |
skrzatix
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 25978
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2012-11-12, 00:05 Temat: LubimyCzytac.pl - biblioteka internetowa, pokaż co czytasz |
http://lubimyczytac.pl/profil/11850/skrzat chociaż i tak brakuje mi tam oznaczonych wielu książek. świetny portal książkowy, można poznać wiele wartościowych opinii i wiele nowych czytadeł |
| |