Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 51
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Arachnofobia - czy boisz się pająków?
skrzatix

Odpowiedzi: 88
Wyświetleń: 21049

PostForum: HydePark   Wysłany: 2013-07-03, 18:14   Temat: Arachnofobia - czy boisz się pająków?
Boję się również pająków, po prostu mnie obrzydzają i zabicie takiego nawet chusteczką to dla mnie koszmar.
  Temat: Co teraz czytasz?
skrzatix

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 77584

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2013-07-03, 18:11   Temat: Co teraz czytasz?
Dzisiaj skończyłam czytać trzeci tom Millenium - "Zamek z piasku, który runął" i jestem pod ogromnym wrażeniem. Doskonała powieść kryminalna, w aurze sensacji, wciągnęła mnie niesamowicie. Szkoda, że to już koniec.
Teraz czytam "Ostatnie życzenie" Sapkowskiego.
skrzatix

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2013-01-10, 22:00   Temat: Co teraz czytasz?
Nawałnica mieczy. Stal i śnieg Martina - niedawno przeczytałam Starcie królów i nie mogłam się oprzeć rzuceniu się na kolejny tom, uwielbiam Pieśni Lodu i Ognia :P
Ściana strachu Koontza - och, chyba nigdy się nie polubimy...
  Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
skrzatix

Odpowiedzi: 181
Wyświetleń: 51823

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2013-01-10, 21:52   Temat: Na ile postów macie przygotowany materiał?
Nigdy nie przygotowuję nic z wyprzedzeniem. Siadam, piszę, publikuję.
  Temat: Tabaczka
skrzatix

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 9694

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2012-11-23, 17:26   Temat: Tabaczka
Wciągałam tabakę kiedyś co jakiś czas, ale nie jaram się tym :P nie widzę w tym nic przyjemnego ani zachwycającego.
skrzatix

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2012-11-23, 17:17   Temat: Co teraz czytasz?
Teraz czytam:
- "Wyzwanie. Szczeniaki" Llosy - zbiór krótkich i jednego długiego opowiadania.
- "Głos" Arnaldura Indriðasona - islandzki kryminał. Słucham islandzkiej muzyki, od czasu do czasu trafi się jakiś film, ale po jakąś książkę postanowiłam sięgnąć dopiero teraz :P
+ filologiczne czytadła na studia
  Temat: McDonalds
skrzatix

Odpowiedzi: 201
Wyświetleń: 67870

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-11-18, 19:03   Temat: McDonalds
Do Maca chodzę raz na miesiąc albo jeszcze rzadziej. Nie odczuwam potrzeby jedzenia burgerów, lodów, czy nawet frytek, po prostu.
  Temat: Zmora Nocna
skrzatix

Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 135697

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-11-18, 19:00   Temat: Zmora Nocna
Miałam takie coś na szczęście tylko raz w życiu - mogłam otworzyć oczy, ale nie mogłam się ruszyć. Czułam się przykuta do łóżka oraz przygniatające coś na klatce piersiowej i miałam wrażenie, że moje ciało się za chwile rozpali. :dobani:
skrzatix

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2012-11-18, 18:55   Temat: Co teraz czytasz?
Obecnie książkę z serii Uniwersum Metro - "Piter" Szymuna Wroczka, a właściwie już kończę. I planuję zacząć wieczorem "Szarańczę" Marqueza :P
  Temat: Spodnie czy spódnica/sukienka ?
skrzatix

Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 40186

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-11-18, 18:51   Temat: Spodnie czy spódnica/sukienka ?

KakiArisu napisał/a:

Leginsy/rajtki + przydługa bluza/bluzka. Tak najwygodniej ;)

Zgadzam się :padam: a sama już od długiego czasu pomykam w sukienkach/spódnicach, tylko nie eleganckich - takich na co dzień nie zniosę :P spodnie ubieram rzadko, choć wtedy też wolę krótkie luźne + kolorowe rajstopy :P
  Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga?
skrzatix

Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 192937

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-11-18, 18:43   Temat: [blogi] jak często aktualizujesz swojego bloga?
Co dwa dni zwykle pisuję nowe recenzję, chociaż przerywniki od nich zdarza mi się też wklejać pomiędzy - jakieś akcje blogowe, małe przemyślenie czy starą recenzję zachomikowaną na komputerze.
  Temat: LubimyCzytac.pl - biblioteka internetowa, pokaż co czytasz
skrzatix

Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 25978

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2012-11-12, 00:05   Temat: LubimyCzytac.pl - biblioteka internetowa, pokaż co czytasz
http://lubimyczytac.pl/profil/11850/skrzat chociaż i tak brakuje mi tam oznaczonych wielu książek. świetny portal książkowy, można poznać wiele wartościowych opinii i wiele nowych czytadeł :)

Strona 3 z 5
Skocz do: