|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: lektury szkolne |
skrzatix
Odpowiedzi: 103
Wyświetleń: 34012
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2012-10-27, 13:53 Temat: lektury szkolne |
| Moja ulubiona lektura szkolna to Zbrodnia i kara, wymieniłabym też Mistrza i Małgorzatę, Jądro ciemności, Kartotekę Różewicza, książki Orwella...chyba najwięcej obowiązkowych lektur spodobało mi się już po przerobieniu romantyzmu. |
Temat: E-booki |
skrzatix
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 30100
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2012-10-27, 13:48 Temat: E-booki |
| Nie lubię czytać książek na ekranie komputera - jest mi niewygodnie, a przede wszystkim cierpią bardziej na tym oczy. Może przekonałabym się do ebooków, gdybym miała czytnik, poza tym kuszące są ich promocyjne ceny na stronach. Ale i tak wolę buszować w księgarniach i antykwariatach, także na allegro, aby później cieszyć się przewracaniem zwykłych kartek i zapełnianiem półek. |
Temat: Last.fm |
skrzatix
Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 23077
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2012-10-27, 13:43 Temat: Last.fm |
| Przez last.fm poznałam trochę osób, razem jeździmy na koncerty, niektórzy z nich podzielają także moje inne pasje. I dzięki tej stronie zapoznałam się z wieloma zespołami - mimo, że podobieństwa bywają czasem kompletnie nietrafione;) Także uważam last.fm za świetny portal. |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |