Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 112
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
StudioSekret

Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 75859

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-21, 06:32   Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
Jak przeczytałem Twoją wypowiedź to jestem w lekkim szoku...właśnie z tego powodu, że podobają Ci się takie grubaski, ale wszystko to kwestia gustu przecież, ale mimo wszystko to chyba jest jakiś rodzaj fetyszu (ja mam inny :D ). Alabastrova wydaje się póki co taką ogarniętą życiowo i inteligentną kobietą, która potrafi udzielić kilku cennych porad :)

Sprawdzam jaki był temat i czy za bardzo nie odbiegliśmy od niego, ale w sumie jest ok jeszcze :)
  Temat: facet w rurkach
StudioSekret

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 30781

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2012-09-20, 15:23   Temat: facet w rurkach
No tak, wszystko jest kwestią gustu, jednemu się podobają pulchne dziewczyny, a innemu kościste i to cały urok tego świata bo ile ludzi to tyle różnych upodobań :D ale ogólnie ja nie lubię rurek i jakoś mam lekki wstręt do ,,facetów" którzy w nich chodzą, chociaż oczywiście nie oczerniam ich i nic do nich nie mam :)
StudioSekret

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-20, 15:18   Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
w sumie tak, widać, że macie fajne spostrzeżenia i Wasze porady są naprawdę ciekawe i pomocne, dziękuję, ale mimo wszystko chyba jest ogólnie tak, że jaka by nie była wiadomość to tak czy siak jeśli dziewczynie się facet nie podoba to nie odpisze choćby to była najlepiej skonstruowana wiadomość na świecie co nie? :D
  Temat: erotyczne smsy
StudioSekret

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 19996

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-09-20, 15:17   Temat: erotyczne smsy
no wiesz, w sumie to nie często się trafia właśnie taki typ dziewczyny co się nie ukrywa, ale to mógł być widocznie wyjątek :D ciekawe doświadczenie
StudioSekret

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2012-09-19, 10:24   Temat: jak dobrze napisać do dziewczyny wiadomość przez internet
Cześć Wam dziewczyny...właśnie się zastanawiam nad tym czy kiedy nie raz pisałem do dziewczyn pierwszą wiadomość przez internet (a nie często to robię), to czy dobrze zaczynałem...na pewno jesteście wyczulone na tego typu wiadomości i zawarte w nich treści dlatego chciałbym żebyście mniej więcej powiedziały jak ma wyglądać taka normalna, zachęcająca, nie kująca w oczy wiadomość? :)

Z góry dzięki za odpowiedzi
  Temat: facet w rurkach
StudioSekret

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 30781

PostForum: Męskie sprawy   Wysłany: 2012-09-19, 08:46   Temat: facet w rurkach
Gdy widzicie gościa w rurkach to co wtedy sobie myślicie i jakie macie zdanie na temat noszenia przez facetów tego typu spodni?
  Temat: erotyczne smsy
StudioSekret

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 19996

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-09-19, 08:45   Temat: erotyczne smsy
Witam! Właśnie sobie przypomniałem o tym jak kiedyś z taką dziewczyną pisałem erotyczne smsy, w sumie to ona była taka zboczona, że nie raz sama zaczynała wypisywać takie rzeczy, że aż musiałem przecierać oczy :) mieliście takie doświadczenia i czy lubicie pisać tego typu wiadomości oraz jak to na Was działa? (nieważne czy na dziewczynę czy też na faceta). Chciałbym się dowiedzieć i mieć rozeznanie jak sprawa wygląda od stron dwóch płci...
  Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
StudioSekret

Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 52774

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-09-19, 08:29   Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
Tak jak Pola zwracam uwagę na przejrzystość, czytelność itd. nie może być na nim wszystkiego pełno, jak wchodzę na bloga to chcę widzieć gdzie mogę jaki dział znaleźć, gdzie co jest i muszę się w tym odnaleźć i czuć swobodnie...raczej nie jestem z tych, którzy szukają pół godziny jakiejś informacji :D
  Temat: Obsesje, natręctwa itp..
StudioSekret

Odpowiedzi: 31
Wyświetleń: 22090

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2012-09-19, 08:26   Temat: Obsesje, natręctwa itp..
Nie powiem o sobie bo w tej chwili nic mi do głowy nie przychodzi (może nie mam natręctw), ale mogę podać przykład mojego brata, który ciągle miał obsesję na punkcie mycia rąk...praktycznie ciągle mył, co nie dotknął to zaraz znowu musiał oczyścić bo wszędzie widział jakiś brud, syf itp. aaaa i mył dłonie gorącą wodą. Doprowadziło to do tego, że później miał przesuszone dłonie, a za jakiś czas pojawiły mu się takie krostki, które musi teraz leczyć laserowo...ale na szczęście już mu minęło te natręctwo
  Temat: [historie miłosne] jak poznałem/łam swoją drugą połówkę?
StudioSekret

Odpowiedzi: 44
Wyświetleń: 34159

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-09-18, 07:32   Temat: [historie miłosne] jak poznałem/łam swoją drugą połówkę?
Jeśli chodzi o mnie to sprawa ma się podobnie do Pani Alabastrowej, chociaż mimo różnych doświadczeń nie uważam, że kobiety są do kitu i gejem nie zamierzam zostać, ani mi się śni :D Nie będę rozpisywał się na temat gdzie i jak poznałem swoją drugą połówkę bo tak naprawdę jeszcze jej nie spotkałem :D Raczej przez całe życie przechodziłem przez chwilowe związki, a najdłuższy z nich trwał chyba 4 miesiące więc o miłościach nie ma co mówić. Nie szukam dziewczyny na siłę, czasami przypadkowo jakaś więź się nawiąże, ale jeszcze nie nawiązała się na dłużej po prostu i ja nie mam ani do siebie, ani do kobiet żalu :)
  Temat: [video] parodie
StudioSekret

Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 23281

PostForum: HydePark   Wysłany: 2012-09-18, 07:25   Temat: [video] parodie
Tutaj wstawiam parodię teledysku traktującego o fast foodzie...piosenka, pod którą filmik został przerobiony to kawałek ze smerfnych hitów :)
PARODIA TELEDYSKU O FAST FOODZIE
  Temat: Ktoś jeszcze prowadzi bloga o swojej twórczości?
StudioSekret

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 6082

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-09-18, 07:15   Temat: Ktoś jeszcze prowadzi bloga o swojej twórczości?
Witam! Chcę się dowiedzieć czy ktoś z Was prowadzi bloga o swojej twórczości...czy to o filmikach, czy też o muzyce...cokolwiek. Może ktoś z Was ma założoną nazwę swojego studia i po prostu prowadzi bloga o własnych doświadczeniach w jakiejś dziedzinie związanej z twórczością czy też sztuką? Szukam ludzi z podobnymi pasjami do mnie i stąd wzięło się to pytanie :)

Strona 9 z 10
Skocz do: