|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Znalezionych wyników: 402
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: [INFO] Web - dzis, kiedys. |
Brom
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 11833
|
Forum: Webmastering Wysłany: 2011-07-14, 14:45 Temat: [INFO] Web - dzis, kiedys. |
Siema! Dawno nic nie robilem w webmasteringu. Oswieci mnie ktos jakie są teraz nowosci w systemach cms? phpbb? Jak teraz jest z google Adsense, promocjami stron, pozycjonowaniem? Dzieki z gory. |
Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
Brom
Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 50095
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2009-12-30, 02:42 Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia? |
Autobus mam 7:15, wstaje 6:55, plus 2km do przystanku
Myje zęby, wydalam złe rzeczy, ubieram się i wychodzę (wybiegam? ) Nawet śniadania nie jem.
Kobiety drogie. Po co wam prostować włosy, sklejać oczy, czterometrowe paznokcie zapuszczać? My kochamy kobiety piękne same w sobie (nawet jeśli nie) to doceniamy je od środka. (Nie wiem czy każdy mężczyzna sie ze mną zgodzi.)
Jak to sie mówi: Wole mieć paszczura, z którym można pogadać, niż superlaskę ale tempą
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 02-01-2010, 18:09 ]
offtopic odnoszący się do wypowiedzi Broma został wydzielony do osobnego tematu http://forum.blogowicz.in...stko-vt3533.htm |
Temat: Biała magia.. |
Brom
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 20338
|
Forum: HydePark Wysłany: 2009-09-08, 21:39 Temat: Biała magia.. |
Omg. Padłem. Powstałem. I muszę odpisać.
Lol, nie ma czegoś takiego, ze Szatan siedzi sobie w Potterze, i jak w niego uwierzysz, to masz schize, i pocisz się w kościele. Aby szatan zainteresował się Twoją osobą trzeba tego naprawde chcieć, a nie zapalać świeczki i wołać w przestrzen: "Duchu duchu, duchu przyjdz!". Tak działa podświadomość. Tępy ksiądz nagadał dzieciom, ze muzyka Metalowa jest opętana przez szatana. Puścił wam beznadziejny film, w którym miał wam pokazać, jak bardzo nalezy modlić się, aby nie opetał Cię szatan. Osobiście znam osoby, nie wierzace w Boga, którzy chcieli naprawdę stać się sługami szatana, a i tak ten pajac z czerwonymi oczami do nich nie przyszedł. Raczej nie wierze w takie rzeczy jak opętanie, czy coś co zostało opisane wyżej. Według mnie to podświadomość, gdyż jest to wam wmawiane od dziecka, ze nie wolno robić, tego i tamtego, zeby szatan was nie opętał. Tyle z mojej strony na temat opętania.
A co do Magii, fajnie by było, czasami mam wrażenie, jakbym czuł ze mogę przenieść coś bez dotykania, ale to tylko uczucie, i jak już pisałem - podświadomość - za bardzo naczytałem się Harrych i innych Eragonów. |
Temat: Nowa skórka forum - uwagi i propozycje |
Brom
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 7207
|
Forum: Rozmowy o Forum Wysłany: 2009-09-08, 21:24 Temat: Nowa skórka forum - uwagi i propozycje |
Beznadzieja Juz lepszy subsilver. Ustaw mozliwość wyboru, czy cuś. |
Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę? |
Brom
Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 51157
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2009-08-14, 13:12 Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę? |
Treść i tematyka. Grafike mam gdzies, gdyz autor bloga moze mie cinny gust niz ja |
Temat: [Demotywatory] Najlepsze |
Brom
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 43315
|
Forum: Internet Wysłany: 2009-08-13, 20:02 Temat: [Demotywatory] Najlepsze |
Miglu, w niedalekiej mnie parafii, dzieci szły do komunii w strojach liturgicznych, dwa tygodnie przed komunią, była próba juz w strojach, jedno dziecko nie miało, i przyszło w obrusie ;d
Ale to mnie rozwaliło ;D
 |
Temat: Leworęczność |
Brom
Odpowiedzi: 110
Wyświetleń: 24670
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2009-08-13, 19:48 Temat: Leworęczność |
Cytat racja, a przy którym bardziej się zmęczysz? Jest różnica? Nie widzisz? Spróbuj skosić kilka arów jednym i drugim może wtedy zobaczysz.
Tak się składa, ze mam kosę, i koszę nią co dnia, łatwiej popsuć kosiarkę niż kosę. A tak pozatym, czym sie rózni lewa ręka od prawej? Trzymając w prawej inne dzieci męczą sie tak samo, jak Ci leworęczni. |
Temat: Która wyszukiwarka/przeglądarka najlepsza? |
Brom
Odpowiedzi: 50
Wyświetleń: 15562
|
Forum: Internet Wysłany: 2009-08-13, 19:43 Temat: Która wyszukiwarka/przeglądarka najlepsza? |
Firefox, Google.
Miniopera, Google.
Ogólnie korzystam ze wszystkich komponentów google (gmail, documents, translate, igoogle etc.) |
Temat: Brak miejsca na dysku choć nie ma na nim aż tyle ? |
Brom
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 19036
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2009-08-12, 14:42 Temat: Brak miejsca na dysku choć nie ma na nim aż tyle ? |
| Defragmentacja plików. Nic sie nie stanie, a pliki sie "przetasują" a miejsce sie zwolni. (Oczywiscie najpierw usun co nie potrzebne) |
Brom
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2009-08-12, 14:36 Temat: Leworęczność |
@stabillo, ile masz lat? 40? Bo mniej to chyba nie. Dziecko w 1/2 klasie będzie pisało takim ołówkiem, a potem bedzie pożyczanie, łamanie, rzucanie, struganie, a nawet pisanie rysikami, wiec to nie ma sensu. Pozatym w tych czasach rodzice prawie nie maja wplywu na to co dzieci w szkole robią. Usilnie starasz się przedstawić, ze to jest dobre kiedy to jest bezdennie głupie. Tylko pokazuje się dzieciom, ze są inne niż te praworęczne.
No i co to za różnica - kosiarka - kosa? Tym i tym skosisz.
Edit: Ja wiem, ze inne nie znaczy gorsze, ale wytłumacz to innym dzieciom. |
Brom
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2009-08-11, 12:27 Temat: Leworęczność |
@stabilo, Teraz to mnie dobiłeś. Dziecki leworęczne zawsze będzie inne? Miałem przez 6 lat w klasie 3 leworęczne osoby, i nikt nawet nie zwracał na nich uwagi, wiec co to za różnica?
No i dodam jeszcze, ze jakiś pół roku temu z kolegą grałem w Panstwa-Miasta, i dopiero zauwazyłem, ze on jest leworęczny, a znamy sie od piaskownicy i niejednokrotnie przy mnie pisał.
Ja nie widzę, żadnej inności dzieci Leworęcznych czy Praworęcznych. To jest poprostu robione dla pięniędzy. Przyjdzie nadziana matka, kupi takich ołówków sto, bo jej dziecko jest rozpieszczone, i jego rączka boleć nie może.
Dla mnie to poprostu stek bzdur.
@up, jeżeli Cię uraziłem w jakikolwiek sposób, to przepraszam. |
Temat: Darmowe serwery |
Brom
Odpowiedzi: 63
Wyświetleń: 39462
|
Forum: Webmastering Wysłany: 2009-06-06, 18:19 Temat: Darmowe serwery |
| Temat nazywa sie: Darmowe Serwery, wiec po co mi platne? To nie jest pod jakas super strone i do tego nie dla mnie... |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |