Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 402
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [INFO] Web - dzis, kiedys.
Brom

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 11833

PostForum: Webmastering   Wysłany: 2011-07-14, 14:45   Temat: [INFO] Web - dzis, kiedys.
Siema! Dawno nic nie robilem w webmasteringu. Oswieci mnie ktos jakie są teraz nowosci w systemach cms? phpbb? Jak teraz jest z google Adsense, promocjami stron, pozycjonowaniem? :) Dzieki z gory.
  Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
Brom

Odpowiedzi: 166
Wyświetleń: 50095

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2009-12-30, 02:42   Temat: Ile czasu zajmuje ci szykowanie się do wyjścia?
Autobus mam 7:15, wstaje 6:55, plus 2km do przystanku :)

Myje zęby, wydalam złe rzeczy, ubieram się i wychodzę (wybiegam? :zdziwko: ) Nawet śniadania nie jem.

Kobiety drogie. Po co wam prostować włosy, sklejać oczy, czterometrowe paznokcie zapuszczać? My kochamy kobiety piękne same w sobie (nawet jeśli nie) to doceniamy je od środka. (Nie wiem czy każdy mężczyzna sie ze mną zgodzi.)

Jak to sie mówi: Wole mieć paszczura, z którym można pogadać, niż superlaskę ale tempą :D

[ Komentarz dodany przez: Htsz: 02-01-2010, 18:09 ]
offtopic odnoszący się do wypowiedzi Broma został wydzielony do osobnego tematu => http://forum.blogowicz.in...stko-vt3533.htm
  Temat: Biała magia..
Brom

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 20338

PostForum: HydePark   Wysłany: 2009-09-08, 21:39   Temat: Biała magia..
Omg. Padłem. Powstałem. I muszę odpisać.

Lol, nie ma czegoś takiego, ze Szatan siedzi sobie w Potterze, i jak w niego uwierzysz, to masz schize, i pocisz się w kościele. Aby szatan zainteresował się Twoją osobą trzeba tego naprawde chcieć, a nie zapalać świeczki i wołać w przestrzen: "Duchu duchu, duchu przyjdz!". Tak działa podświadomość. Tępy ksiądz nagadał dzieciom, ze muzyka Metalowa jest opętana przez szatana. Puścił wam beznadziejny film, w którym miał wam pokazać, jak bardzo nalezy modlić się, aby nie opetał Cię szatan. Osobiście znam osoby, nie wierzace w Boga, którzy chcieli naprawdę stać się sługami szatana, a i tak ten pajac z czerwonymi oczami do nich nie przyszedł. Raczej nie wierze w takie rzeczy jak opętanie, czy coś co zostało opisane wyżej. Według mnie to podświadomość, gdyż jest to wam wmawiane od dziecka, ze nie wolno robić, tego i tamtego, zeby szatan was nie opętał. Tyle z mojej strony na temat opętania.

A co do Magii, fajnie by było, czasami mam wrażenie, jakbym czuł ze mogę przenieść coś bez dotykania, ale to tylko uczucie, i jak już pisałem - podświadomość - za bardzo naczytałem się Harrych i innych Eragonów.
  Temat: Nowa skórka forum - uwagi i propozycje
Brom

Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 7207

PostForum: Rozmowy o Forum   Wysłany: 2009-09-08, 21:24   Temat: Nowa skórka forum - uwagi i propozycje
Beznadzieja :przestraszony: Juz lepszy subsilver. Ustaw mozliwość wyboru, czy cuś. :yay:
  Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
Brom

Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 51157

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2009-08-14, 13:12   Temat: [blogi] Na co najpierw zwracacie uwagę?
Treść i tematyka. Grafike mam gdzies, gdyz autor bloga moze mie cinny gust niz ja ;)
  Temat: [Demotywatory] Najlepsze
Brom

Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 43315

PostForum: Internet   Wysłany: 2009-08-13, 20:02   Temat: [Demotywatory] Najlepsze
Miglu, w niedalekiej mnie parafii, dzieci szły do komunii w strojach liturgicznych, dwa tygodnie przed komunią, była próba juz w strojach, jedno dziecko nie miało, i przyszło w obrusie ;d

Ale to mnie rozwaliło ;D

Temat: Leworęczność
Brom

Odpowiedzi: 110
Wyświetleń: 24670

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2009-08-13, 19:48   Temat: Leworęczność

Cytat

racja, a przy którym bardziej się zmęczysz? Jest różnica? Nie widzisz? Spróbuj skosić kilka arów jednym i drugim może wtedy zobaczysz.

Tak się składa, ze mam kosę, i koszę nią co dnia, łatwiej popsuć kosiarkę niż kosę. A tak pozatym, czym sie rózni lewa ręka od prawej? Trzymając w prawej inne dzieci męczą sie tak samo, jak Ci leworęczni. :)
  Temat: Która wyszukiwarka/przeglądarka najlepsza?
Brom

Odpowiedzi: 50
Wyświetleń: 15562

PostForum: Internet   Wysłany: 2009-08-13, 19:43   Temat: Która wyszukiwarka/przeglądarka najlepsza?
Firefox, Google.

Miniopera, Google.

Ogólnie korzystam ze wszystkich komponentów google (gmail, documents, translate, igoogle etc.)
  Temat: Brak miejsca na dysku choć nie ma na nim aż tyle ?
Brom

Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 19036

PostForum: IT - Komputery i Oprogramowanie   Wysłany: 2009-08-12, 14:42   Temat: Brak miejsca na dysku choć nie ma na nim aż tyle ?
Defragmentacja plików. Nic sie nie stanie, a pliki sie "przetasują" a miejsce sie zwolni. (Oczywiscie najpierw usun co nie potrzebne)
Brom

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2009-08-12, 14:36   Temat: Leworęczność
@stabillo, ile masz lat? 40? Bo mniej to chyba nie. Dziecko w 1/2 klasie będzie pisało takim ołówkiem, a potem bedzie pożyczanie, łamanie, rzucanie, struganie, a nawet pisanie rysikami, wiec to nie ma sensu. Pozatym w tych czasach rodzice prawie nie maja wplywu na to co dzieci w szkole robią. Usilnie starasz się przedstawić, ze to jest dobre kiedy to jest bezdennie głupie. Tylko pokazuje się dzieciom, ze są inne niż te praworęczne.

No i co to za różnica - kosiarka - kosa? Tym i tym skosisz.

Edit: Ja wiem, ze inne nie znaczy gorsze, ale wytłumacz to innym dzieciom.
Brom

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2009-08-11, 12:27   Temat: Leworęczność
@stabilo, Teraz to mnie dobiłeś. Dziecki leworęczne zawsze będzie inne? Miałem przez 6 lat w klasie 3 leworęczne osoby, i nikt nawet nie zwracał na nich uwagi, wiec co to za różnica? :znudzony:

No i dodam jeszcze, ze jakiś pół roku temu z kolegą grałem w Panstwa-Miasta, i dopiero zauwazyłem, ze on jest leworęczny, a znamy sie od piaskownicy i niejednokrotnie przy mnie pisał. :zdziwko:

Ja nie widzę, żadnej inności dzieci Leworęcznych czy Praworęcznych. To jest poprostu robione dla pięniędzy. Przyjdzie nadziana matka, kupi takich ołówków sto, bo jej dziecko jest rozpieszczone, i jego rączka boleć nie może. :orany:

Dla mnie to poprostu stek bzdur. :dobani:

@up, jeżeli Cię uraziłem w jakikolwiek sposób, to przepraszam.
  Temat: Darmowe serwery
Brom

Odpowiedzi: 63
Wyświetleń: 39462

PostForum: Webmastering   Wysłany: 2009-06-06, 18:19   Temat: Darmowe serwery
Temat nazywa sie: Darmowe Serwery, wiec po co mi platne? To nie jest pod jakas super strone i do tego nie dla mnie...

Strona 2 z 34
Skocz do: