Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 26
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;<
goszka

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 22798

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2008-10-01, 14:06   Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;<
Tak, list boski.

Htsz, a widzisz, można tak krzywdzić kobiety (anal) heh, ale kobiety się na to godzą, przecież facet, który ma jaja i sumienie, nie weźmie na siły kobiety w stosunek analny (i wszystkie inne otwory xD)
Bo niby ciaśniej (większe doznania) i takie tam.

A tak w ogóle..

"Seks przedmałżeński to także kwestia indywidualna. Jeśli partnerzy chcą czekać ze zbliżeniem do ślubu, to ich osobista decyzja, której nie można krytykować. Wielu seksuologów jest jednak zdania, że seks w związku jest na tyle istotną kwestią, że warto „sprawdzić” swoje dopasowanie pod tym kątem. Czasami, niestety, zdarza się, że kochankowie, którzy czekali z miłością fizyczną do nocy poślubnej, później są bardzo rozczarowani jakością swojego życia seksualnego, co prowadzić może do kryzysu małżeńskiego. "

Lepiej się sprawdzić PRZED ślubem, czy siepasuje do siebie nie tylko pod względem charakteru itp. ale także trzeba współgrać "w łóżku"

Ale to tylko moje zdanie ;)

A i jeszcze śmieszny tekst "Jeżeli by Ciebie na prawde Kochał nie pozwoliłby Ci na coś takiego. Odradzałby, tłumaczył.."

Wg poglądu tej dziewczynki to chyba mój mąż mnie nie kocha.. :yay:
(ani ja jego.. -.-)
  Temat: Stan cywilny
goszka

Odpowiedzi: 144
Wyświetleń: 36685

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2008-10-01, 13:47   Temat: Stan cywilny
w stałym związku od dawna ( jutro stuknie 4 lata :-) ) a od pół roku mężatka :-)

Strona 3 z 3
Skocz do: