|
Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
| Autor |
Wiadomość |
Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;< |
goszka
Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 22798
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-10-01, 14:06 Temat: seks oralny tylko dla lachociągów ;< |
Tak, list boski.
Htsz, a widzisz, można tak krzywdzić kobiety (anal) heh, ale kobiety się na to godzą, przecież facet, który ma jaja i sumienie, nie weźmie na siły kobiety w stosunek analny (i wszystkie inne otwory xD)
Bo niby ciaśniej (większe doznania) i takie tam.
A tak w ogóle..
"Seks przedmałżeński to także kwestia indywidualna. Jeśli partnerzy chcą czekać ze zbliżeniem do ślubu, to ich osobista decyzja, której nie można krytykować. Wielu seksuologów jest jednak zdania, że seks w związku jest na tyle istotną kwestią, że warto „sprawdzić” swoje dopasowanie pod tym kątem. Czasami, niestety, zdarza się, że kochankowie, którzy czekali z miłością fizyczną do nocy poślubnej, później są bardzo rozczarowani jakością swojego życia seksualnego, co prowadzić może do kryzysu małżeńskiego. "
Lepiej się sprawdzić PRZED ślubem, czy siepasuje do siebie nie tylko pod względem charakteru itp. ale także trzeba współgrać "w łóżku"
Ale to tylko moje zdanie
A i jeszcze śmieszny tekst "Jeżeli by Ciebie na prawde Kochał nie pozwoliłby Ci na coś takiego. Odradzałby, tłumaczył.."
Wg poglądu tej dziewczynki to chyba mój mąż mnie nie kocha..
(ani ja jego.. -.-) |
Temat: Stan cywilny |
goszka
Odpowiedzi: 144
Wyświetleń: 36685
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-10-01, 13:47 Temat: Stan cywilny |
| w stałym związku od dawna ( jutro stuknie 4 lata :-) ) a od pół roku mężatka :-) |
| |
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |