| Autor |
Wiadomość |
Temat: [szablon] problem z tłem pod IE |
emm
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 3883
|
Forum: Webmastering Wysłany: 2008-08-02, 16:30 Temat: [szablon] problem z tłem pod IE |
zamiast:
Kod <body bgcolor="
#FFFFFF" background="http://i215.photobucket.com/albums/cc242/nataliaes/to.jpg" style="background-repeat:repeat;" topmargin="0" leftmargin="0">
daj to:
Kod <body style="background-color: #fff; background: url('http://i215.photobucket.com/albums/cc242/nataliaes/to.jpg'); margin: 0px;"> |
Temat: Subkultura gotycka |
emm
Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 18448
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-08-01, 13:36 Temat: Subkultura gotycka |
| Jako subkultura jest nawet oryginalna i niepowtarzalna, osobiście bardzo mnie ciekawi. No i przede wszystkim muzyka jest świetna. |
Temat: [video] Alicja Janosz i Piotr Banach - Dranie |
emm
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 4303
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2008-07-26, 20:05 Temat: [video] Alicja Janosz i Piotr Banach - Dranie |
| mnie śmieszy głos alicji, no i te digi digi. tekst ogólnie ciekawy moim zdaniem. |
Temat: Moda językowa |
emm
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 12613
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-07-25, 15:01 Temat: Moda językowa |
| 'No heeeeloł!' + motyw oburzenia i zwrócenia na siebie uwagi. To jest wspaniałe, szczególnie gdy ktoś nadużywa tego sformułowania na siłę. |
Temat: co sądzisz o fotka.pl ? |
emm
Odpowiedzi: 67
Wyświetleń: 28348
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2008-07-20, 15:23 Temat: co sądzisz o fotka.pl ? |
| a jaki ten pies młooody xd |
Temat: Papierosy |
emm
Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 69853
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-07-13, 09:51 Temat: Papierosy |
| mam 15 lat, nie palę i nigdy nie będę paliła, a jak coś sobie postanowię to tak jest. dla mnie papierosy to strata czasu, zdrowia i pieniędzy, w ogóle nie wiem po co palić, dla przyjemności? a co to za przyjemność truć organizm? i wkurzają mnie ludzie w moim wieku, którzy palą i piją, aby się pochwalić. a alkohol spróbuję po osiemnastce, bo przysięgałam przed Bogiem [większość ludzi śmieje się, gdy im to mówię], a może i wcale nie spróbuję, bo jakoś mnie wcale do tego nie ciągnie. |
Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje? |
emm
Odpowiedzi: 161
Wyświetleń: 81265
|
Forum: Społeczeństwo Wysłany: 2008-07-13, 09:35 Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje? |
| ja namolnie czytam książki, rozwiązuje sudoku, słucham muzyki, wertuję słownik wyrazów obcych i uczę się angielskiego nawet w wakacje. czasami coś narysuję jak mam wenę, ale wolę czytać o sztuce niż ją tworzyć. a ostatnio pojawiło się u mnie nowe hobby, mianowicie teatr i pisanie sztuk teatralnych. |
Temat: co sądzisz o fotka.pl ? |
emm
Odpowiedzi: 67
Wyświetleń: 28348
|
Forum: Serwisy społecznościowe Wysłany: 2008-07-13, 09:28 Temat: co sądzisz o fotka.pl ? |
| fotka jest fajna jeśli utrzymuje się poziom, no ale niestety to zanika i wszędzie są pokemony. ja osobiście nie mam konta na fotce, bo dla mnie dziwne jest ocenianie człowieka po wyglądzie w skali 1-11. to nonsens, albo ja nie rozumiem ludzi. |
Temat: Okres |
emm
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 18778
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2008-07-07, 18:11 Temat: Okres |
mo. napisał/a:
używam podpasek tak z przyzwyczajenia a poza tym dziwnie mi by było chodzić tak z tamponem w pipie.
bałabym się, że mi coś wycieknie x DD
eee tam, przesada, tamponu w ogóle nie czuć, jest wygodnie, świeżo i czasami nawet można zapomnieć o okresie, przynajmniej na kilka godzin xd |
Temat: [test] Test medialny. |
emm
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 10018
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2008-07-03, 18:36 Temat: [test] Test medialny. |
Cz.1 TELWIZJA
1. Twój ulubiony kanał telewizyjny: Axn, Vh1
2. Twój ulubiony program telewizyjny: nie mam.
3. Twój ulubiony film: House M.D., "300", Jestem Legendą, Władca Pierścieni
4. Twój ulubiony aktor: Hugh Laurie
5. Twój ulubiony spiker[ka]/prowadząc[y]a: brak
6. Twój ulubiony reżyser: Zack Snyder [za "300"]
Cz.2 RADIO
1. Twój ulubiony kanał radiowy: Rmf
2. Twój ulubiony wokal: Chris Martin
3. Twój ulubiony zespół: Coldplay
4. Twój ulubiony instrument: gitara |
Temat: Telewizja |
emm
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 16662
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2008-07-03, 18:29 Temat: Telewizja |
| jeśli muzyka to tylko vh1, przynajmniej nie ma tam dużo techno, a więcej klasycznej, rockowej muzyki. dla rozrywki comedy central, a ogólnie to axn za house'a, csi i wiele innych interesujących seriali. discovery też jest fajne, można się dużo dowiedzieć. polsatu nienawidzę, w ciągu jednej reklamy można sobie zrobić skromny obiad, a najgorsze jest to, że przerywają film w najgłupszych momentach. |
Temat: [Seriale] |
emm
Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 17669
|
Forum: Filmy i seriale Wysłany: 2008-07-03, 18:21 Temat: [Seriale] |
| eeej, Htsz, dodaj House'a xd |
| |