Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 112
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [szablon] problem z tłem pod IE
emm

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 3883

PostForum: Webmastering   Wysłany: 2008-08-02, 16:30   Temat: [szablon] problem z tłem pod IE
zamiast:

Kod

<body bgcolor="
#FFFFFF" background="http://i215.photobucket.com/albums/cc242/nataliaes/to.jpg" style="background-repeat:repeat;" topmargin="0" leftmargin="0">

daj to:

Kod

<body style="background-color: #fff; background: url('http://i215.photobucket.com/albums/cc242/nataliaes/to.jpg'); margin: 0px;">
  Temat: Subkultura gotycka
emm

Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 18448

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-08-01, 13:36   Temat: Subkultura gotycka
Jako subkultura jest nawet oryginalna i niepowtarzalna, osobiście bardzo mnie ciekawi. No i przede wszystkim muzyka jest świetna.
  Temat: [video] Alicja Janosz i Piotr Banach - Dranie
emm

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 4303

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2008-07-26, 20:05   Temat: [video] Alicja Janosz i Piotr Banach - Dranie
mnie śmieszy głos alicji, no i te digi digi. tekst ogólnie ciekawy moim zdaniem.
  Temat: Moda językowa
emm

Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 12613

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-07-25, 15:01   Temat: Moda językowa
'No heeeeloł!' + motyw oburzenia i zwrócenia na siebie uwagi. To jest wspaniałe, szczególnie gdy ktoś nadużywa tego sformułowania na siłę.
  Temat: co sądzisz o fotka.pl ?
emm

Odpowiedzi: 67
Wyświetleń: 28348

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2008-07-20, 15:23   Temat: co sądzisz o fotka.pl ?
a jaki ten pies młooody xd
  Temat: Papierosy
emm

Odpowiedzi: 236
Wyświetleń: 69853

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-07-13, 09:51   Temat: Papierosy
mam 15 lat, nie palę i nigdy nie będę paliła, a jak coś sobie postanowię to tak jest. dla mnie papierosy to strata czasu, zdrowia i pieniędzy, w ogóle nie wiem po co palić, dla przyjemności? a co to za przyjemność truć organizm? i wkurzają mnie ludzie w moim wieku, którzy palą i piją, aby się pochwalić. a alkohol spróbuję po osiemnastce, bo przysięgałam przed Bogiem [większość ludzi śmieje się, gdy im to mówię], a może i wcale nie spróbuję, bo jakoś mnie wcale do tego nie ciągnie.
  Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje?
emm

Odpowiedzi: 161
Wyświetleń: 81265

PostForum: Społeczeństwo   Wysłany: 2008-07-13, 09:35   Temat: [hobby] czyli co robicie w wolnym czasie? Jakie macie pasje?
ja namolnie czytam książki, rozwiązuje sudoku, słucham muzyki, wertuję słownik wyrazów obcych i uczę się angielskiego nawet w wakacje. czasami coś narysuję jak mam wenę, ale wolę czytać o sztuce niż ją tworzyć. a ostatnio pojawiło się u mnie nowe hobby, mianowicie teatr i pisanie sztuk teatralnych.
  Temat: co sądzisz o fotka.pl ?
emm

Odpowiedzi: 67
Wyświetleń: 28348

PostForum: Serwisy społecznościowe   Wysłany: 2008-07-13, 09:28   Temat: co sądzisz o fotka.pl ?
fotka jest fajna jeśli utrzymuje się poziom, no ale niestety to zanika i wszędzie są pokemony. ja osobiście nie mam konta na fotce, bo dla mnie dziwne jest ocenianie człowieka po wyglądzie w skali 1-11. to nonsens, albo ja nie rozumiem ludzi.
  Temat: Okres
emm

Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 18778

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2008-07-07, 18:11   Temat: Okres

mo. napisał/a:

używam podpasek tak z przyzwyczajenia a poza tym dziwnie mi by było chodzić tak z tamponem w pipie.
bałabym się, że mi coś wycieknie x DD

eee tam, przesada, tamponu w ogóle nie czuć, jest wygodnie, świeżo i czasami nawet można zapomnieć o okresie, przynajmniej na kilka godzin xd
  Temat: [test] Test medialny.
emm

Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 10018

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2008-07-03, 18:36   Temat: [test] Test medialny.
Cz.1 TELWIZJA
1. Twój ulubiony kanał telewizyjny: Axn, Vh1
2. Twój ulubiony program telewizyjny: nie mam.
3. Twój ulubiony film: House M.D., "300", Jestem Legendą, Władca Pierścieni
4. Twój ulubiony aktor: Hugh Laurie
5. Twój ulubiony spiker[ka]/prowadząc[y]a: brak
6. Twój ulubiony reżyser: Zack Snyder [za "300"]
Cz.2 RADIO
1. Twój ulubiony kanał radiowy: Rmf
2. Twój ulubiony wokal: Chris Martin
3. Twój ulubiony zespół: Coldplay
4. Twój ulubiony instrument: gitara
  Temat: Telewizja
emm

Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 16662

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2008-07-03, 18:29   Temat: Telewizja
jeśli muzyka to tylko vh1, przynajmniej nie ma tam dużo techno, a więcej klasycznej, rockowej muzyki. dla rozrywki comedy central, a ogólnie to axn za house'a, csi i wiele innych interesujących seriali. discovery też jest fajne, można się dużo dowiedzieć. polsatu nienawidzę, w ciągu jednej reklamy można sobie zrobić skromny obiad, a najgorsze jest to, że przerywają film w najgłupszych momentach.
  Temat: [Seriale]
emm

Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 17669

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2008-07-03, 18:21   Temat: [Seriale]
eeej, Htsz, dodaj House'a xd

Strona 9 z 10
Skocz do: