Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 25
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: "Cień" szablonu i ramki w menu
all95day

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 3640

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2012-04-05, 16:29   Temat: "Cień" szablonu i ramki w menu
Dobry wieczór : )

Mam cztery problemy. Szukałam na forum, ale albo nie umiem szukać (co jest bardzo prawdopodobne), albo nie ma jeszcze takiego tematu.

Mój blog to http://all95day.blogspot.com/

1 problem.
Chciałabym, żeby zniknął cień. Nie wiem jak to opisać, więc wrzucam screena.

2 problem.
Jak zrobić taką "ramkę" jak ma w menu np. Styledigger ? I od razu, jak wyśrodkować to menu? Teraz mam ustawioną dużą czcionkę, żeby było na środku, ale to ogranicza możliwość dodawania większej ilości stron.

3 problem.
Mam w ustawieniach dodawania postów ustawione, że chcę, aby godzina dodania posta była obok komentarzy, pod postem. Nie wiem dlaczego cały czas pojawia się pod tytułem. Da się coś z tym zrobić?

4 problem.
Wiem, że się tak da, ale nie mogę nigdzie znaleźć, gdzie to dodać. Jak zrobić żeby pod każdym postem dodawało się to samo? tj. np. ustawię sobie jakiś obrazek i on pojawi mi się pod każdym postem. Swoją drogą, Styledigger też tak ma : P

Przepraszam za kłopot, ale liczę na pomoc : )

Pozdrawiam

Strona 3 z 3
Skocz do: