Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Zmora Nocna |
Ania1987
Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 130465
|
Forum: HydePark Wysłany: 2011-10-19, 09:54 Temat: zmory |
witam, kilka lat temu gdy jeszcze mieszkalam z rodzicami tez nawiedzila mnie zmora. pamietam ze spałam na plecach , przebudzilam sie i nagle cos jakby mnie przygniotło . czułam jakby to cos wciskało mnie z calej siły w łóżko. nie mogłam sie ruszyc ani krzyczec-nie wiedziałam co sie dzieje. ale pierwsze co przyszło mi do głowy to zeby zmówic modlitwe. wiec zaczełam sie modlic w myslach nie skonczyłam jeszcze jednego zdania modlitwy a moglam juz sie ruszyc -zmora odeszla. po miesiacu przyszła ponownie i odeszla tez gdy sie modlilam. w sumie odwiedzila mnie ze 3 razy. minelo pare lat wyprowadzilam sie i narazie mam spokoj aha i papcie zostawiam czubkami do pakoju nie w strone łożka to podobno tez sparawia ze zmora nas nie odwiedzi.
[ Dodano: 19-10-2011, 10:56 ]
przepraszam nie spałam na plecach tylko na brzuchu -co dziwne bo jak wczesniej o tym slyszalam to mowili ze zmora łapie spiacych na plecach . pomylilam sie w poprzedniej wypowiedzi sorrki |
Temat: [blogger] jak dodać zdjęcie jako tło bloga? |
Ania1987
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 13609
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2011-10-17, 19:52 Temat: [blogger] jak dodać zdjęcie jako tło bloga? |
potrzebuje pomocy poraz 2 chcialabym sie dowiedziec jak dodac w tle jakies zdjecia przypomne ze mam bloga na blogger |
Temat: [blogger] Jak posortować wpisy tematycznie? |
Ania1987
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3736
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2011-10-17, 18:46 Temat: [blogger] Jak posortować wpisy tematycznie? |
dziekuje Ci bardzo jestem nowa.. pozdrawiam jak bede miala jakies pytania jeszcze to napewno naisze do Ciebie pozdrawiam |
Temat: [blogger] Jak posortować wpisy tematycznie? |
Ania1987
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 3736
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2011-10-17, 17:32 Temat: [blogger] Jak posortować wpisy tematycznie? |
Witam Was wszystkich, potrzebuje pomocy mam bloga ania-zwierzaki.blogspot.com potrzebuje pomocy, robie bloga o zwierzetach, chce podzielic zeby wszystko bylo posortowane tzn. psy, koty, choroby psow np. w dziale psy itd itd nie mam pojecia jak to zrobic prosze Was o pomoc.. pozdrawiam serdecznie
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2017-06-30, 18:39 ]
zobacz również:
kategorie, etykiety, strony - adresy URL podstron na bloggerze |
|
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
|
|
|