Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Aparaty fotograficzne... |
Demi114
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 26977
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2013-03-09, 18:21 Temat: Aparaty fotograficzne... |
Ja chciała bym kupić Nikona d3100 i zastanawiam się czy to dobry wybór |
Temat: McDonalds |
Demi114
Odpowiedzi: 201
Wyświetleń: 60949
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2012-09-01, 14:53 Temat: McDonalds |
Co prawda, chodzę sporadycznie do McDonalda ale tylko ze znajomymi, bo raczej moi rodzice wolą kupić coś pożywnego co oczywiście jest lepsze, może czasami pójdziemy na przepyszne lody |
Temat: moda na fotografię i fotoblogi |
Demi114
Odpowiedzi: 49
Wyświetleń: 16759
|
Forum: Fotografia Wysłany: 2012-09-01, 14:43 Temat: moda na fotografię i fotoblogi |
Powracając do pytania głównego, lubię fotoblogi w których widać, że ktoś się tym bardzo interesuje i wkłada w to wiele wysiłku. Mam 14 lat i są u mnie w szkole takie dziewczyny, które maja tone "tapety" na sobie, tyłek im widać i właśnie takie robią sobie w łazience zdjęcia przed lustrem i myślą, że mają super zdjęcia a z tyłu widać proszek do prania, suszarkę itp |
Temat: Tablet graficzny - jak zacząć |
Demi114
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 16729
|
Forum: Grafika - dyskusje, tutoriale, pomocna dłoń Wysłany: 2012-09-01, 14:28 Temat: Tablet graficzny - jak zacząć |
Ja nie dawno zakupiłam tablet Wacom Bamboo Connect, jak na razie jakoś mi idzie, chodź nie powiedziała bym, że to takie łatwe jak się zdaje. Różnej rysunki możecie zobaczyć na moim blogu |
|
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
|
|
|