Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: [sex] Pierwszy raz |
Emilio412
Odpowiedzi: 121
Wyświetleń: 75988
|
Forum: Sex, Miłość i przyjaźń Wysłany: 2008-04-02, 22:13 Temat: [sex] Pierwszy raz |
Witam was wszystkich i pozdrawiam niektóre wasze artykuły ładnie mnie rozbawiły ale w niektórych widzę doświadczenie i przemyślenie. Chciał bym rzucić na ruszt tez temat dotyczący wymiarów jakie powinny zadowolić kobietę. Ja już swój pierwszy raz mam za sobą i myślę ze było bardzo fajnie ale za każdym razem kiedy to powtarzamy tym bardziej to lubię może mój wiek jest dla was zaskoczeniem, ale moja partnerka jest zadowolona i ja tez kocham to robić i polecam wszystkim ale bez przesady myślę ze 14 lat to stanowczo za mało. Bez urazy oczywiście. Chciał bym wam napisać ze z każdym razem probujemy nowych ciekawych pozycji coraz bardziej zbblizamy sie do pozycji od tylu. Jóź sie nie mogę doczeka dzięki bardzo pozdrawiam wszystkich. Napiszcie na temat który zarzuciłem na początku..... |
|
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
|
|
|