Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 2
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Brak możliwości dodania do obserwatorów na Bloggerze.
damnnn666

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2626

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-09-18, 08:12   Temat: Brak możliwości dodania do obserwatorów na Bloggerze.
Nie przypominam sobie takiej sytuacji. Wszelkie modyfikacje na blogu są jeszcze dla mnie czarną magią, jednak być może przypadkowo coś poklikałam. Spróbowałam teraz zrobić według Pana zaleceń i działa! :)
Dziękuję bardzo! :)
  Temat: Brak możliwości dodania do obserwatorów na Bloggerze.
damnnn666

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 2626

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-09-17, 17:21   Temat: Brak możliwości dodania do obserwatorów na Bloggerze.
Posiadam problem polegający na tym , że nikt nie może mnie dodać do obserwowanych na Blogspocie. Od jakiegoś czasu, kiedy kliknie się na moim blogu w "Dodaj do obserwowanych", pojawia się komunikat ""Przepraszamy...
Realizacja Twojego żądania była niemożliwa. Spróbuj ponownie teraz lub trochę później."
Co robić, aby problem zniknął?
Adres mojego bloga: http://sailwithmeintothedark.blogspot.com/

[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2015-08-09, 23:53 ]
zobacz również => zarządzanie obserwacjami (listą czytelniczą) na blogspocie

Skocz do: