Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: [blogspot] jak zwiększyć w poście zdjęcia+poszerzyć bloga?? |
gosia178
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 11323
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2009-07-19, 16:54 Temat: [blogspot] jak zwiększyć w poście zdjęcia+poszerzyć bloga?? |
a czy ktos może mi pomóc jak zwiększyć zdjęcia w postach ???chcę żeby to tak mniej więcej wyglądało jak na tym blogu http://mariuszmyslicki.blogspot.com/ proszę o pomoc!!! |
gosia178
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2009-07-18, 12:50 Temat: [blogspot] jak zwiększyć w poście zdjęcia+poszerzyć bloga?? |
no nie wychodzi mi!!;( nie mam opery(o co chodzi?)
cos pokombinowałam w edytorze i źródło ale w notatniku nic mi nie wychodzi nadal ehh |
gosia178
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2009-07-18, 12:11 Temat: [blogspot] jak zwiększyć w poście zdjęcia+poszerzyć bloga?? |
hej, czy dobrze zrozumiałam w edytorze miałam skasować ten co mam i wkleic ten podany tak??bo zrobiłam tak właśnie i mi niestety wyskoczyło:"Nie można przeanalizować szablonu, ponieważ nie jest on poprawnie sformułowany". O jej pomocy! może właśnie cos ja źle zrobiłam |
gosia178
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2009-07-17, 15:20 Temat: [blogspot] jak zwiększyć w poście zdjęcia+poszerzyć bloga?? |
witam, mam problem, to mój blog http://malgorzatarosa.blogspot.com/ podoba mi sie szablon jaki proponuje blogger, natomiast nie podoba mi sie wielkość zdjęć jakie mogę umieszczać w postach chciałabym mieć je większe, tak jak są one pod postami dodane,( na dole dodałam jako przykład-wielkośc mi odpowiada) oraz jak zmienić a raczej poszerzyć bloga,?? juz próbowałam w edytorze kodu pozmieniałam cyferki ale jakos mi to krzywo powychodziło (heheh) pierwszy raz mam do czynienia z kodami, więc dla mnie to czarna magia, będe ogromnie wdzięczna za pomoc
dziękuje i czekam na odpowiedź:)
pozdrawiam gosia
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2016-12-10, 18:58 ]
zobacz nowsze wątki:
jednakowy rozmiar zdjęć na blogu
zdjęcia na całą szerokość posta |
|
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
|
|