Autor |
Wiadomość |
Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku |
lola528
Odpowiedzi: 95
Wyświetleń: 75919
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-02-01, 16:17 Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku |
Z nowym wszystko jest ok. Dzięki!
A mam jeszcze mały problem z menu. Chciałabym żeby było ono zaraz pod rotatorem, a nie wiem już jak to zmienić. |
lola528
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-02-01, 14:08 Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku |
Ok. Rozumiem.
Ustawiałam na blogu próbnym wszystko tak samo jak na tym właściwym i jeśli dodałam gadżet obserwatorzy wtedy nie wyświetlał się rotator. Usunęłam ten gadżet i rotator działa poprawnie. |
lola528
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-01-31, 18:30 Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku |
Nie wiem, może to i będzie głupie co teraz napiszę, ale nie znam się na tym na tyle więc zapytam. Założyłam nowego bloga, wstawiłam rotator i jest ok. Porównałam te dwa kody ze slajdami i zauważyłam, że w tym moim blogu nie ma linków ze zdjęciami (mam nadzieję, że wie Pan o co chodzi). Co może być tego przyczyną? Kurcze już mi ręce opadają. Tutaj link do tego bloga z rotatorem: http://pokazslajdow.blogspot.com/ |
lola528
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-01-29, 23:29 Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku |
Już przeniosłam, jest wewnątrz i dalej nie wyświetla. |
lola528
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-01-29, 21:10 Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku |
Tak, to mam pomiędzy.
Chciałam dodać jeszcze jedną linijkę na gadżet nad nagłówkiem i wkleiłam dodatkową linijkę takiego kodu <b:section class='header' id='header1' maxwidgets='3' showaddelement='yes'> żeby dodać obraz z nazwą mojego bloga (trochę kombinowałam z umieszczeniem tego i nie podobała mi się odległość tego obrazu od rotatora więc próbowałam ją zmniejszyć, coś się udało ale z marnym skutkiem więc obraz usunęłam). Po usunięciu wszystko działało więc może po czasie kody zaczęły działać i skutkiem jest, że rotator się nie wyświetla? |
lola528
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-01-29, 14:36 Temat: [blogger] Rotator zdjęć (pokaz slajdów) w nagłówku |
Dobrnęłam do tych 15 postów. Ale szczerze sprawiło mi to frajdę. Przyznam, że fajny pomysł z tymi limitami. Ale już piszę na temat.
Zrobiłam wszystko jak w instrukcji i wszystko działało super przez długie tygodnie aż do teraz bo nie wiem dlaczego pokaz slajdów nie wyświetla się? Gdy piszę nowego posta i dam na podgląd rotator jest wyświetlany, a na stronie bloga nie. Co jest tego przyczyną?
Link do mojego bloga: http://inaheartbeatphotography.blogspot.com/ |
Temat: Prezent dla kobiety |
lola528
Odpowiedzi: 22
Wyświetleń: 6853
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-01-29, 14:29 Temat: Prezent dla kobiety |
jamapi napisał/a: A nie prościej po prostu zaprosić ukochaną na kawę do kawiarni, a potem niespodziewanie (dla niej) zaprowadzić do jubilera??
Jak kto woli. Ja np nie byłabym z tego zadowolona.:) |
Temat: Tatuaż |
lola528
Odpowiedzi: 158
Wyświetleń: 90934
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-01-29, 14:18 Temat: Tatuaż |
Myślę, że jakiś malutki tatuaż jest ok |
Temat: Arachnofobia - czy boisz się pająków? |
lola528
Odpowiedzi: 88
Wyświetleń: 18175
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-01-29, 14:16 Temat: Arachnofobia - czy boisz się pająków? |
Gdy widzę na ścianie da się przeżyć, gorzej jak znajdzie się na mnie. Np stoję koło drzewa a tu zaraz łazi po mnie. Okropieństwo. |
Temat: Porozmawiajmy o pogodzie |
lola528
Odpowiedzi: 422
Wyświetleń: 55939
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-01-29, 14:11 Temat: Porozmawiajmy o pogodzie |
U mnie aktualnie zima. Tak czekałam na nią a już mam jej dość. |
Temat: [ocena] To i ja się ujawnię - niephotography.pl |
lola528
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 1597
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2014-01-29, 13:59 Temat: [ocena] To i ja się ujawnię - niephotography.pl |
Piękna strona. Fajnie rozplanowana. Prace świetne, zwłaszcza urzekło mnie kilka fot. portretowych. |
Temat: nad morze czy w góry? |
lola528
Odpowiedzi: 178
Wyświetleń: 34378
|
Forum: HydePark Wysłany: 2014-01-29, 13:54 Temat: nad morze czy w góry? |
Uwielbiam morskie klimaty jak i górskie. Na dzień dzisiejszy morze ale w jakimś egzotycznym zakątku. |
|