Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: [blogger] Jak usunąć: Czytaj więcej? |
lolka230
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 8992
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-22, 17:51 Temat: [blogger] Jak usunąć: Czytaj więcej? |
U mnie w kodzie HTML bloga nie ma tego, żebym mogła usunąć. Jak mam się tak to pozbyć tego ,,Read More''. Chodzi mi o to, aby posty były wyświetlane w całości. U mnie na blogu zastosowany jest szablon PrintDesign jeśli to ważne. |
Temat: Zaawansowany pokaz slajdów |
lolka230
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 4684
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-20, 18:36 Temat: Zaawansowany pokaz slajdów |
Było by miło, gdyby się dało. Chociaż jest to trudne .
Właściwie to jaki jest kod do tego, że widać tylko kawałek posta?? Chciałabym wiedzieć co usunąć, aby posty były widoczne całkowicie. |
lolka230
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-16, 18:42 Temat: Zaawansowany pokaz slajdów |
Teraz zadziałało, ale musiałam znaleźć źródło i je przekopiować . Został jeszcze kłopot z chat'em i nagłówkiem. Chat się nie wyświetla, a nagłówek nie jest całkowicie widoczny. |
lolka230
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2012-03-15, 19:56 Temat: Zaawansowany pokaz slajdów |
Kiedy próbuję zrobić taki rotator wyskakuje i następnie wklejam kod do szablonu wyskakuje mi błąd. Tak samo nie mogę pograć szablonu, bo jako kod wyskakują mi dziwne znaczki. Czemu tak się dzieje ? |
|
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
|
|
|