Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka? |
martaaa483
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 2206
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-04-11, 17:44 Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka? |
Z datą sobie poradziłam, dziękuję ))
Ale mam problem z usunięciem tego paska. |
martaaa483
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-04-11, 17:13 Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka? |
Próbowałam kilka razy z ustawieniem tej ikonki, stąd pewnie podwojenie w szablonie.
A czy istnieje możliwość całościowego usunięcia tego paska i zastąpienia go datą dodania posta? |
martaaa483
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-04-11, 15:00 Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka? |
Niestety ciągle nie mogę tego ustawić, jak próbuję wstawić ikonkę to pojawiają się: &# |
martaaa483
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-04-10, 17:41 Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka? |
A w jaki sposób dokładnie podmienić ikonę? Próbuję, ale coś mi nie wychodzi .. |
martaaa483
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-04-10, 17:06 Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka? |
adres to: www.martabloguje.com.pl
|
martaaa483
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2014-04-10, 16:19 Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka? |
Dzień dobry!
Chciałabym się dowiedzieć, czy istnieje możliwość usunięcia lub zmiany na inny emblemat paska powyżej posta ----> http://i60.tinypic.com/6nro6r.png
Przyznam szczerze, że średnio podoba mi się to dziwne zapięcie w środku koła.
Z góry dziękuję za wszystkie rady!
Pozdrawiam |
|
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
|
|
|