Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 6
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka?
martaaa483

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 2206

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-04-11, 17:44   Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka?
Z datą sobie poradziłam, dziękuję :) ))

Ale mam problem z usunięciem tego paska.
martaaa483

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-04-11, 17:13   Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka?
Próbowałam kilka razy z ustawieniem tej ikonki, stąd pewnie podwojenie w szablonie.

A czy istnieje możliwość całościowego usunięcia tego paska i zastąpienia go datą dodania posta?
martaaa483

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-04-11, 15:00   Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka?
Niestety ciągle nie mogę tego ustawić, jak próbuję wstawić ikonkę to pojawiają się: &#
martaaa483

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-04-10, 17:41   Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka?
A w jaki sposób dokładnie podmienić ikonę? Próbuję, ale coś mi nie wychodzi ..
martaaa483

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-04-10, 17:06   Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka?
adres to: www.martabloguje.com.pl

:)
martaaa483

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2014-04-10, 16:19   Temat: [Szablon Sorbet, Blogger] Jak skasować ikonkę łańcuszka?
Dzień dobry!

Chciałabym się dowiedzieć, czy istnieje możliwość usunięcia lub zmiany na inny emblemat paska powyżej posta ----> http://i60.tinypic.com/6nro6r.png

Przyznam szczerze, że średnio podoba mi się to dziwne zapięcie w środku koła.

Z góry dziękuję za wszystkie rady!
Pozdrawiam :)

Skocz do: