Autor |
Wiadomość |
Temat: [blogspot] Brak zdjęć przy wpisach na listach czytelniczych |
nataliax0611
Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 1357
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2015-08-20, 11:26 Temat: Re: zdjęcia z postów nie wczytują się na liście czytelniczej |
Udało się, wielkie dzięki! |
Temat: [blogspot] Brak zdjęć przy wpisach na listach czytelniczych |
nataliax0611
Wyświetleń: 1357
|
Forum: Forum Blogger Wysłany: 2015-08-19, 18:47 Temat: [blogspot] Brak zdjęć przy wpisach na listach czytelniczych |
Cześć, ostatnio zauważyłam, że coś kradnie mi miniaturki po opublikowaniu posta na stronie głównej blogspota.
Wygląda to tak jak w załączniku i podejrzewam, że ma to związek z rozciągnięciem grafiki na całą szerokość kolumny i klasy w tym zawartej. Sęk w tym, że kiedyś też z niej korzystałam i miniaturka nadal była, tylko potem jakoś zniknęła... Jest szansa żeby ją zwrócić? |
Temat: [Szablon SuevaFree] Wyjustowanie tekstu na stronie głównej |
nataliax0611
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 2296
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2015-07-05, 20:24 Temat: [Szablon SuevaFree] Wyjustowanie tekstu na stronie głównej |
Dziękuję! Wreszcie wszystko wygląda, jak powinno. |
nataliax0611
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2015-07-05, 19:30 Temat: [Szablon SuevaFree] Wyjustowanie tekstu na stronie głównej |
Niestety odznaczanie w "Posty w blogu" nie pomaga.
Ok, zapamiętam. |
nataliax0611
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2015-07-05, 18:50 Temat: [Szablon SuevaFree] Wyjustowanie tekstu na stronie głównej |
Nie wiem, jak Ci dziękować!! Będę musiała jedynie dodać zawijanie tekstu do każdego z postów bo całkowicie się porozwijały, ale dla tego wyglądu - jak najbardziej warto.
Przy okazji: Dodałam właśnie przyciski udostępniania stąd i nie bardzo wiem, jak zabrać się za usunięcie tych typowych na bloggera, przycisków szybkiego udostępniania na dole postu.
Mogę liczyć na pomoc? |
nataliax0611
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2015-07-05, 11:13 Temat: [Szablon SuevaFree] Wyjustowanie tekstu na stronie głównej |
Dzień dobry!
Jak mogę wyjustować skrót tekstu na stronie głównej i dodać linijkę/przerwę między grafiką a tekstem, taką jaka jest po wejściu w post?
Ten sposób nie pomaga.
blog: wantescape.blogspot.com |
Temat: [Szablon SuevaFree] Obrazy w postach na szerokość kolumny |
nataliax0611
Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 1234
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2015-05-18, 10:52 Temat: [Szablon SuevaFree] Obrazy w postach na szerokość kolumny |
Witam!
Korzystam z szablonu Sueva Free i chciałabym aby na stronie głównej grafika w postach była tak samo rozciągnięta na szerokość kolumny, jak po rozwinięciu posta - tę możliwość dodałam sama za pomocą klasy wcześniej tu znalezionej:
Bardzo proszę o pomoc.
wantescape.blogspot.com |
Temat: [Szablon Addiction] nie widać tytułu w najnowszym wpisie |
nataliax0611
Wyświetleń: 2110
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2015-02-01, 19:55 Temat: [Szablon Addiction] nie widać tytułu w najnowszym wpisie |
Dzięki wielkie, że też o tym nie pomyślałam! A co do kopiowania - wezmę sobie do serca. |
Temat: [Szablon Addiction] nie widać tytułu w najnowszym wpisie |
nataliax0611
Wyświetleń: 2110
|
Forum: pomoc Blogspot Wysłany: 2015-02-01, 11:47 Temat: [Szablon Addiction] nie widać tytułu w najnowszym wpisie |
Witam. Mam szablon Addiction, który zaskoczył dziś mnie czymś bardzo denerwującym. Otóż mój najnowszy post nie chce się "zamknąć". Gdy wstawiam zawijanie tekstu wyświetla się "czytaj dalej", jednak daty, autora, tagów, i co najważniejsze, tytułu posta nie widać. Czy można temu zaradzić? Pozdrawiam.
Kod http://wantescape.blogspot.com |
Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
nataliax0611
Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 68488
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2015-01-17, 12:50 Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno? |
Od 4 lat "siedzę" w reggae i tych pokrewnych gatunkach, jak raggamuffin czy roots reggae. Jednak ograniczeń nie lubię i zdarza mi się słuchać rocka, heavy metalu, indie popu czy bluesa. |
|