Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 10
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [blogspot] Brak zdjęć przy wpisach na listach czytelniczych
nataliax0611

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 1357

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2015-08-20, 11:26   Temat: Re: zdjęcia z postów nie wczytują się na liście czytelniczej
Udało się, wielkie dzięki! ;)
  Temat: [blogspot] Brak zdjęć przy wpisach na listach czytelniczych
nataliax0611

Wyświetleń: 1357

PostForum: Forum Blogger   Wysłany: 2015-08-19, 18:47   Temat: [blogspot] Brak zdjęć przy wpisach na listach czytelniczych
Cześć, ostatnio zauważyłam, że coś kradnie mi miniaturki po opublikowaniu posta na stronie głównej blogspota.
Wygląda to tak jak w załączniku i podejrzewam, że ma to związek z rozciągnięciem grafiki na całą szerokość kolumny i klasy w tym zawartej. Sęk w tym, że kiedyś też z niej korzystałam i miniaturka nadal była, tylko potem jakoś zniknęła... Jest szansa żeby ją zwrócić?
  Temat: [Szablon SuevaFree] Wyjustowanie tekstu na stronie głównej
nataliax0611

Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 2296

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2015-07-05, 20:24   Temat: [Szablon SuevaFree] Wyjustowanie tekstu na stronie głównej
Dziękuję! Wreszcie wszystko wygląda, jak powinno. ;)
nataliax0611

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2015-07-05, 19:30   Temat: [Szablon SuevaFree] Wyjustowanie tekstu na stronie głównej
Niestety odznaczanie w "Posty w blogu" nie pomaga. :kwasny:

Ok, zapamiętam.
nataliax0611

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2015-07-05, 18:50   Temat: [Szablon SuevaFree] Wyjustowanie tekstu na stronie głównej
Nie wiem, jak Ci dziękować!! :padam: Będę musiała jedynie dodać zawijanie tekstu do każdego z postów bo całkowicie się porozwijały, ale dla tego wyglądu - jak najbardziej warto.

Przy okazji: Dodałam właśnie przyciski udostępniania stąd i nie bardzo wiem, jak zabrać się za usunięcie tych typowych na bloggera, przycisków szybkiego udostępniania na dole postu.
Mogę liczyć na pomoc? ;)
nataliax0611

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2015-07-05, 11:13   Temat: [Szablon SuevaFree] Wyjustowanie tekstu na stronie głównej
Dzień dobry! ;)
Jak mogę wyjustować skrót tekstu na stronie głównej i dodać linijkę/przerwę między grafiką a tekstem, taką jaka jest po wejściu w post?

Ten sposób nie pomaga.

blog: wantescape.blogspot.com
  Temat: [Szablon SuevaFree] Obrazy w postach na szerokość kolumny
nataliax0611

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 1234

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2015-05-18, 10:52   Temat: [Szablon SuevaFree] Obrazy w postach na szerokość kolumny
Witam!

Korzystam z szablonu Sueva Free i chciałabym aby na stronie głównej grafika w postach była tak samo rozciągnięta na szerokość kolumny, jak po rozwinięciu posta - tę możliwość dodałam sama za pomocą klasy wcześniej tu znalezionej:
Wiadomość (widoczna dla zarejestrowanych)

Bardzo proszę o pomoc.
wantescape.blogspot.com
  Temat: [Szablon Addiction] nie widać tytułu w najnowszym wpisie
nataliax0611

Wyświetleń: 2110

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2015-02-01, 19:55   Temat: [Szablon Addiction] nie widać tytułu w najnowszym wpisie
Dzięki wielkie, że też o tym nie pomyślałam! :P A co do kopiowania - wezmę sobie do serca.
  Temat: [Szablon Addiction] nie widać tytułu w najnowszym wpisie
nataliax0611

Wyświetleń: 2110

PostForum: pomoc Blogspot   Wysłany: 2015-02-01, 11:47   Temat: [Szablon Addiction] nie widać tytułu w najnowszym wpisie
Witam. Mam szablon Addiction, który zaskoczył dziś mnie czymś bardzo denerwującym. Otóż mój najnowszy post nie chce się "zamknąć". Gdy wstawiam zawijanie tekstu wyświetla się "czytaj dalej", jednak daty, autora, tagów, i co najważniejsze, tytułu posta nie widać. Czy można temu zaradzić? Pozdrawiam.

Kod

http://wantescape.blogspot.com
  Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
nataliax0611

Odpowiedzi: 287
Wyświetleń: 68488

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2015-01-17, 12:50   Temat: Czego słuchacie ? Rock, metal, hip-hop, regge lub techno?
Od 4 lat "siedzę" w reggae i tych pokrewnych gatunkach, jak raggamuffin czy roots reggae. Jednak ograniczeń nie lubię i zdarza mi się słuchać rocka, heavy metalu, indie popu czy bluesa.

Skocz do: