Autor |
Wiadomość |
Temat: Usunięte blogi - jak zobaczyć co na nich było? |
ola441
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 16801
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2010-02-23, 11:41 Temat: Usunięte blogi - jak zobaczyć co na nich było? |
Dzięki |
Temat: [blog.onet] problem z logowaniem, skasowany adres email |
ola441
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 8842
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2010-02-18, 11:29 Temat: [blog.onet] problem z logowaniem, skasowany adres email |
I chyba będę musiała napisać do Onetu do założyłam pocztę jaką miałam wcześniej ,, przypomnij hasło '' mam nowe wchodzę na bloga i wyskakuje, żebym dopiero założyła nowego bloga |
ola441
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2010-02-15, 16:49 Temat: [blog.onet] problem z logowaniem, skasowany adres email |
Dokładnie założyłam taką pocztę jaką miałam wcześniej i dalej nie chce wejść |
Temat: Usunięte blogi - jak zobaczyć co na nich było? |
ola441
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 16801
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2010-02-15, 12:59 Temat: Usunięte blogi - jak zobaczyć co na nich było? |
Jak zobaczyć blogi, które są już usunięte tak jak np. ten donia14.blog.onet.pl |
ola441
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2010-02-15, 12:43 Temat: [blog.onet] problem z logowaniem, skasowany adres email |
Jejj Dziękuję
[ Dodano: 15-02-2010, 12:49 ]
Niestety założyłam taki sam adres i nic się nie udało |
ola441
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2010-02-15, 11:51 Temat: [blog.onet] problem z logowaniem, skasowany adres email |
Htsz napisał/a: tak na przyszłość redaguj proszę tematy zgodnie z wytycznymi tego działu (np. sugerując się innymi tematami i opisami tematów) a druga sprawa to nie nadużywajmy emotek
Na blogi można logować się za pomocą adresu e-mail, ale także i Onet_ID, więc jeżeli znasz swój identyfikator onetu to możesz się dostać na bloga pomijając pocztę
swoją drogą, skoro adres został skasowany to może warto wejść na http://poczta.onet.pl i założyć od nowa tą skrzynkę
Sorry A są jakieś sposoby po za tymi |
ola441
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2010-02-15, 10:52 Temat: [blog.onet] problem z logowaniem, skasowany adres email |
Mam bloga www.psiara441.blog.onet.pl i nie pisałam na nim już długi czas bo nauka !!! I kiedyś usunęłam swoją pocztę psiara4.vp.pl@vp.pl i nie mogę wejść na bloga bo nie mam już tej poczty co mam zrobić, żeby na niego wejść |
Temat: photoshop - nie mogę zainstalować z kopii |
ola441
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 3568
|
Forum: IT - Komputery i Oprogramowanie Wysłany: 2009-08-13, 10:14 Temat: photoshop - nie mogę zainstalować z kopii |
Mam przegranego photoshopa CS3 na płytce i nie mogę go zainstalować i wyskakuje komunikat żeby włożyć płytkę photoshopa W folderze, który się otwiera klikam setup |
Temat: tło na blogu |
ola441
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9259
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2009-07-20, 09:37 Temat: :) |
Czyli tło graficzne w tym przypadku to jest ten kolor zielony mam pobrać jego próbkę czy co i ustawić takie na blogu w uniwersalnych. Nie kapuję
[ Dodano: 22-07-2009, 13:37 ]
juz mam |
ola441
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2009-07-19, 20:00 Temat: :) |
Bardzo dziękuję za pomoc. Wiem, że te moje pytania są bardzo męczące jak usunąć tło z kolumn. Wejść w ustawienia i gdzieś usunąć kolor i zmienić na biały ??? Sorka, że Was tak męczę ale chcę po prostu dobrze wiedzieć. Gdzie pozbyć się tego koloru w kolumnach |
ola441
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2009-07-19, 16:19 Temat: :( |
Zrobiłam tak jak poleciłaś Asiek czyli weszłam w ustawienia i weszłam w statystyki i kliknęłam obrazek w tle i dodałam to tło http://i40.tinypic.com/28js7s.png tak dla przykładu ale wcale się nie połączyło z notką nie rozumiem wkleiłam też do notki i nic gdzie i jak mam to zrobić w ogóle nie rozumiem proszę o trochę dokładniejsze odpowiedzi ( nie idzie mi to zbyt dobrze )
Wyszło mi coś takiego ale to nie jest tak jak tu http://zone-york.blog.onet.pl/ tu jest idealnie a u mnie tak |
ola441
|
Forum: pomoc WordPress Wysłany: 2009-07-19, 11:03 Temat: tło na blogu |
Mam bloga www.psiara441.blog.onet.pl i chciała bym zrobić takie tło jak tutaj http://zone-york.blog.onet.pl/ widzicie uniwersalne tak ładnie łączą się z postem i nagłówkiem wiem, że trzeba zrobić specjalne tło jak robi się szablon ale jak je wymierzyć dodać jak np. ta dziewczyna na tym blogu zone-york zrobiła w tym tle te łapki. Pomocy już próbowałam wszystkiego naprawdę
[ Komentarz dodany przez: Asiek: 19-07-2009, 12:29 ]
nie przesadzaj z tymi emotami. |
|