Blogerzy wszystkich platform, łączcie się! Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu
|
Sprawy techniczne Forum »
Rozmowy o Blogowicz.info
|
24.11.2006 - przerwa w działaniu Szablony.Blogowicz.info
|
Witam. Administrator serwera, na którym znajdują się szablony powiadomił mnie, ze jutro tj. w piątek 24.11.2006 między godziną 0:00 a 14:00 nastąpi przerwa w działaniu serwera lub poszczególnych jego usług - W związku z koniecznością aktualizacji systemu operacyjnego oraz oprogramowania na serwerze
mam nadzieję, że informatycy wyrobią się w przewidzianym czasie, prosze więc jutro nie panikować, że strona nie chce się ząładować lub na waszych blogach nie pojawia się grafika ;) - wszystko powróci do normy wieczorem lub w sobote. |
Odpowiedzi: 0
|
Już niedługo start Blogowicza
|
Cytat Już niedługo start Blogowicza
Czy to przypadkiem nie za długo? Już tak chyba z pół roku...
Ciągle niby "coś" się zmienia, ale jest to tylko np. tło czy napis.
Może podacie wreszcie konkretną datę wystartowania? |
Ostatni post
Odpowiedzi: 78
|
'darmowe dzwonki'
|
W menu na avatary.pl jest
Cytat
nasze serwisy: teksty sms | darmowe dzwonki | kalendarze | shoutbox | Konkursy | Darmowe Gry | Szablony
A te dzwonki nie są darmowe tylko są płatne (poprzez sms). |
Ostatni post
Odpowiedzi: 2
|
relacja z miejsca budowy
|
wyzej macie link do losowago avka
jak chcecie to mozecie skorzystac
mozna wkleic na forum by przemo 1.12.5
problem polega ze sa rozne koncepcje co do glownego funkcjonowania serwisu
dzisiaj bedzie dyskucja na ten temat |
Ostatni post
Odpowiedzi: 1
|
kalendarze generator
|
Stara jeszcze widoczna wersja jest na www.kalendarze.avatary.pl 7.0 alfa
nowa 8.0 beta: http://mur.ovh.org/n/inde...t=&o=&t1=FF9900
coś tam juz dobrze działa... wybiłem większość robaczków jak ktoś coś zauważy to pisać!
mam pytania typu:
→czy buttony tczciona i tło powinny być obok tabelki z kolorami z jej prawej strony
→ czy pod tymi buttonami powinno być pole na wpisanie url'a własnego tła?
oszczędzę w ten sposób miejsce - mogę dać miej kolorów próbniku jak na starej wersji 7.0.
→ czy może dać wpisanie kolorów wieczne po kliknięci np w napis: własne tło? - rozwinie się formularz na pole z wpisem
zależy mi żeby wizualnie było czytelnie
wtedy np. byłby napis tło z zewnętrznego adresu a po kliknięciu pokazało by sie pole na wpis i opis
po za tym:
wprowadzić mam zamiar dwupoziomowy wybór pixela, najpierw dział a potem obrazek, czyi podział pixeli na kategorie (bardzo prosty podział, powiedzmy z 5 kategorii) i możliwość uploadowania własnego pixela z twardego dysku, dział by sie wtedy nazywał obrazki użytkowników
co o tym myślicie, jeśli macie własne pomysły to zapodajcie koniecznie, z tymi pixelami to się jeszcze wymóżdżę. Ale dopóki nie wiem jaki układ będzie to nie wiem jaki skrypt będzie pasował |
Ostatni post
Odpowiedzi: 3
|
[Avatary] Nabor na betatesterow.
|
za jakiś czas rusza wersja beta serwisu avatary.pl
chcemy przetestowac nowe opcje i obciazenie jakie generuje serwis na serwerze dlatego poszukujemy osob ktore sa na duzych forach (minimum 20 zarejestrowanych userow dziennie, najlepiej pow. 50)
UWAGA: na forach osob testujacych wymagamy wlaczonej opcji Odnośnik do zewnętrznego obrazka |
Ostatni post
Odpowiedzi: 11
|
|
↑ skocz na górę ↑ | shoutbox | |
|
|
 |
|
 |