Ok, masz rację. Taka sytuacja nie przyszła mi do głowy. Pomyślałam sobie raczej o osobach chcących założyć bloga , wszystko jedno o czym, tylko dlatego, że fajnie być blogerem
Taki hurr durr entuzjazm bardzo szybko opadnie - chyba że ten ktoś odnajdzie pasję w blogowaniu i sama aktywność z tym związana będzie ważniejsza od doskonalenia tematyki.
Ale w drugą stronę też to działa. Widziałam kilka świetnych blogów historycznych prowadzonych z pasją, ale bez ruchu i porzuconych prawdopodobnie dlatego, że cały entuzjazm do tego wyparował.
Uważam, że najlepiej pisać bloga o tym, co nas samych najbardziej interesuje i na czym się chociaż trochę znamy. Rozwijanie i prowadzenie bloga to długa droga, często wyboista. Bez determinacji i samozaparcia daleko nie zajdziemy.
Najpopularniejsze blogi w ostatnim czasie to m.in: modowe, kulinarne, lifestylowe. Osobiście nie podjęłabym się pisania w żadnej z powyższych kategorii tematycznych. Nie interesuje mnie taka tematyka, a tym samym nie mam nic ciekawego do powiedzenia o modzie, gotowaniu itd.
______________________________________________________ Blog o języku angielskim: www.blog-eangielski.pl
Skuteczna nauka angielskiego dla każdego
Jak samodzielnie uczyć się języka angielskiego efektywnie i przyjemnie
Wydaje mi się, że zawsze najlepiej jest pisać o tym, z czym stykasz się na co dzień. Jeżeli pisze się na siłę, to motywacja szybko znika, a poza tym nieszczerość zawsze da się wyczuć.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).