La Loi du marché/Miara Człowieka - Film opowiada historię Thierryego Taugourdeau, człowieka, który zwolniony ze swojej posady stara się znaleźć nową pracę, by móc związać koniec z końcem. Produkcja przygnębiająca i prawdziwa zarazem, jednak momentami nużąca.
"Dziewczyna z portretu" dość szokujący film jak "Skóra w której żyję" choć odmienne fabularnie. Jestem pod wrażeniem aktorstwa głównych bohaterów a zwłaszcza Eddiego w roli kobiety - Lili...
Wiek: 41 Dołączył/a: 22 Mar 2016 Posty: 25 Miasto: Kielce
Wysłany:
2016-04-12, 10:45
Jestem parę dni po Batman V Superman i jak dla mnie film jest cudowny najlepsza ekranizacja komiksów jaką kiedykolwiek widziałem - niestety strasznie pojechana przez krytyków, z jednej strony rozumiem bo fakt, film skupia się mocno na wprowadzeniu do DC cinematic universe i może być niezrozumiały dla nie-fana komiksów - z drugiej strony dziwię się że elementy które po prostu należą do kategorii film są rugane. Najwyraźniej poszło "bo tak" za całokształt, a przynajmniej dla mnie tak to wygląda.
Oglądałam w dniu premiery, sala kinowa wypchana po brzegi i... za przeproszeniem - dupy nie urwało. Pierwsza połowa filmu była dosyć mdła w mojej opinii, w drugiej już zaczęli się rozkręcać i nagle finał. Większość widzów była lekko zawiedziona, chociaż trzeba przyznać, że efekty specjalne nadrabiały wiele. No i Jesse Eisenberg w roli Lexa - balsam na oczy.
Wcześniej byłam na Deadpool i uśmiałam się jak nigdy! Główny bohater jest tak absurdalnie komiczny, a zarazem 'pospolity'... rewelacja!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).