Wiek: 39 Dołączyła: 27 Lut 2010 Posty: 35 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2010-02-27, 22:44
Też uważam że rugby i boks (lubię oglądać walki ) to męskie sporty. Choć walki bokserskie kobiet w żadnym stopniu nie są gorsze. Zgadzam się też z ujeżdżaniem byków!
A co powiecie na golfa...?
A! i baseball!!
Imię: Rafał
Wiek: 47 Dołączył/a: 13 Maj 2012 Posty: 56 Miasto: Europa
Wysłany:
2012-06-04, 19:33
Z punktu widzenia reguł gry to najbardziej męskie
są sporty walki oraz football amerykański. Panie
jakoś w tych dyscyplinach mnie nie pasują...
Jeśli idzie o sportowców postrzeganych przez kobiety
jako szczególnie męskich, to już one same winny
się wypowiedzieć.
______________________________________________________ ...i tak nie zrozumiesz...
(...tu ne comprendras jamais...)
Imię: Grzesiek
Dołączył/a: 03 Cze 2012 Posty: 25 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2012-06-04, 20:01
Mój numer jeden - futbol amerykański. Kiedyś, kiedy jeszcze polska liga tej dyscypliny była w powijakach chciałem załapać się do Warszawskiej drużyny Eagles. Niestety sport bardzo kontuzyjny, a już napewno nie dla osób z trawała kontuzją.
A własnie, że football amerykański nie jest aż tak męski. Mają na sobie tonę ochraniaczy i udowodnione jest, że łatwiej mieć kontuzje grając w nogę niż w football amerykański. Chyba, że chodziło wam o rugby, ale to zupełnie inna dyscyplina.
Hokej na lodzie też jest chyba "męski"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).