ja się boję, zwłaszcza jak śruby kręci albo lata z góry na dół...może nawet nie aż tak bardzo się boję, jak bardzo mnie mdli raz tak leciałam, więcej już bym nie chciała
"Za dziecka" miałem dość pokaźny "lęk wysokości", nie bez kozery w cudzysłowie, bo był to raczej jedynie wytwór mojej chłopięcej wyobraźni. Ot, że spadnę i sobie łapki złamię ; p
Samolotem leciałem kilkukrotnie i bardzo mi się podobało, jeśli zwykły lot "z miasta do miasta" podobać się może. Pierwszy raz, kiedy leciałem do Londynu był dla mnie niezłą frajdą, podczas lotu nie odczuwam jakiegoś specjalnego strachu/dyskomfortu. : )
______________________________________________________ mente et malleo
Imię: Mateusz Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył/a: 10 Lut 2011 Posty: 72 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-11-15, 11:14
Ja uwielbiam latać samolotem leciałem kilka razy Londyn-Kraków, Kraków-Nicea.
Generalnie świetne uczucie - najbardziej lubię start - ten moment jak wciska w fotele xD
Słyszałem właśnie o tej gumie, żeby nie zatykało uszu, ale jakoś mi nic specjalnego się nie działo. ;P
No i widoki.. prze cudne, zwłaszcza przy ładnej pogodzie, dolatując do KRK można zobaczyć polskie góry ;p
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wypadki na lądzie , wodzie i powietrzu trzeba bać się wszystkiego, ale nie może cie to przerażać.
anwen Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-13, 19:35
Ja po pierwszym locie byłam zachwycona i stwierdziłam, ze już zawsze będę latać. Za drugim razem już mi się mniej podobało i z każdym kolejnym jest co raz gorzej Nie wiem właściwie dlaczego... może za dużo filmów katastroficznych oglądam Widzieliście Flight (2012)?
Raz w życiu leciałam samolotem, prze kilka godzin, nie miałam mp3 ani nawet żadnej książki, było po prostu nudno. Tylko przy starcie i lądowaniu trochę ciekawiej. Ogólnie rzecz ujmują nie boję się.
Imię: Krzysztof
Dołączył/a: 07 Lut 2013 Posty: 12 Miasto: Kołobrzeg
Wysłany:
2013-02-07, 03:12
Szczerze? Nie leciałem, ani razu samolotem, może to właśnie wina tego strachu. Przez te wszystkie filmy typu Oszukać przeznaczenie, już nawet nie pamiętam w której części jest ten moment, ale także w ostatniej gdzie samolot wybucha i wszyscy umierają, oprócz kilku nastolatków. Przez takie filmy, wydarzenia właśnie boje się latać... ciągle zastanawiam się czy nic nie zepsuje się w trakcie lotu czy uda się wylądować ...
Adrian Kraft Blogger.Klub
Imię: Adrian
Wysłany:
2013-02-08, 22:39
Ja nie lubię latania samolotem. Mam jakąś traumę;x Kiedyś mi to nie przeszkadzało, aż do czasu gdy przez całą podróż występowały okropne turbulencje, a potem z niewiadomych mi do dziś powodów samolot zaczął gwałtownie lecieć w dół. Trwało to kilka sekund ale myślalem, że zaraz umrę i nic nie mogę na to poradzić xd To było okropne ;x
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).