Imię: Kacper Pomógł: 3 razy Dołączył/a: 25 Sty 2013 Posty: 229 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-01-26, 17:32
Ciekawe kto odpowiedział obojętne. Piżama była dobra jak się miało te 10 lat, po co się wgrzebywać w to jak można normalnie w koszulce i bokserkach. Tyle wywodu ;p
Po co piżama? bo jest o wiele cieplej Jak ktoś ma do tego słabo ogrzewane mieszkanie, to ma to sens.
W każdym razie ja wolę t-shirt + jakieś spodenki. W piżamach mi nie wygodnie (a na każde święta prawie dostaję jakąś ), a jak mi zimno to wolę dołożyć sobie jeszcze koc niż grubiej się ubrać
U chłopaka preferuję t-shirt i bokserki albo same bokserki. W sumie... on zawsze tak śpi, nawet jeśli jest zimno nie nakłada piżamy. Nago też jest okej
Wiek: 33 Dołączyła: 24 Mar 2013 Posty: 21 Miasto: Aberdeen
Wysłany:
2013-03-24, 21:07
Moim zdaniem koszulka i bokserki <3 Jednak jak jest zima to facet też powinien zakładać piżamę żeby mu ciepło było a nie potem biega i mowi ze ma kaszel i gorączkę
a.wroclaw Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-27, 14:08
Jak jest zimno w domu to piżamka jest ok, zdrowie powinno być najważniejsze Z kobietami też pewnie najfajniej się "śpi" kiedy są rozebrane lub w bardzo skąpej bieliźnie, co nie zmienia faktu, że mogą się przez to nabawić różnych chorób a wtedy mogą cierpieć obie strony hehe
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).