Pora na coś nowego. Co dla was jest lepsze do spania? sypiacie w piżamkach czy może zakładacie t-shirt i bokserki do tego? a może jeszcze inaczej?
Ja jak byłem mały sypiałem w piżamie, potem zacząłem preferować to drugie. Teraz zastanawiam się czy nie kupić sobie piżamy... tylko kojarzy mi się ona tak trochę 'gejowo' i 'tatusiowo'. Zwykle w zagranicznych filmach to właśnie tatuśkowie mają piżamy i wyglądają w nich komicznie
a panie jak wolą ubranych swoich facetów do spania ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-10-31, 18:12
Bokserki + koszulka, jak gorąco to same bokserki
No ja jak byłem mały to też nosiłem piżamki , a wiadomo że przystosowane są one do komfortu spania , Jednak wole taki polski sposób, ten z amerykańskich filmów w moim domu już zanikł
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-10-31, 22:38
Inez napisał/a:
Według mnie to facet powinien spać nago .
Nie sam i nie pod jednym dachem z rodzicami
Opcja numer dwa, ale z T-shirtem gdy jest zimo. Ten bardziej wygodniejszy niż piżama
Mi piżama kojarzy się z przedziałem od 0-12 i 50-x
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).