Imię: Artur
Dołączył/a: 13 Gru 2012 Posty: 22 Miasto: Toruń
Wysłany:
2012-12-14, 14:55
Pamiętam taka życiówka to właśnie w te wakacje 16lat.. tak wróciłem po dwóch dniach do domu taki skacowany itp.. że szkoda gadać pamiętam jak mama truła mi dupe ponad godzine hehe ;p .... -.-
______________________________________________________ Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się
Wysłany:
2013-01-31, 23:24
Nigdy się nie upiłam i nie rozumiem jak można w ogóle doprowadzić się do takiego stanu. Na imprezach robię zawsze za holownik ludzi o słabym charakterze i jeszcze słabszej głowie.
Jeszcze nigdy się nie upiłam Piję trochę, ale nie za dużo. Chociaż w sumie nie zapomnę sytuacji, jak koleżanka zarzekała się, że ma twardą głowę, wypiła flaszkę ruskiej wódki w pół godziny, a potem wymiotowała pół nocy + na drugi dzień mega kac... A ja wypiłam taką samą flaszkę w ciągu godziny i nie miałam żadnego problemu
Imię: KoKa
Wysłany:
2013-02-27, 18:05
Miałam 13 lat, w tym samym wieku również zaczęła się moja przygoda z papierosami. Rok później pojawiły się także inne używki. Teraz, 15 lat później, kiedy jeszcze ktoś próbuje mi wmówić, że dragi albo chlanie do upadłego są fajne, to mi go żal.
niech no sobie przypomnę... 17 lat, ognisko u kumpla. Spałam całą noc na huśtawce ogrodowej, rano znalazłam się u niego w domu a do siebie trafiłam 3 dni później. Od tego czasu upiłam się ponownie tylko raz na swoich 21 urodzinach i do tej pory mnie trzęsie z obrzydzenia jak myślę o alkoholu:D
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Jakub Szczęsny WordPress.Klub
Imię: Jakub
Dołączył/a: 27 Lut 2013 Posty: 11 Miasto: Rzeszów
Wysłany:
2013-02-28, 14:57
Ojej, jakieś 14-15 lat miałem. Zrobiłem się jak ostatnia świnia, obrzygałem siostrze w domu ubikację, no i wróciłem do domu z ogniska z połową majtek. Cóż, nikt mnie nie gwałcił - ktoś wpadł na genialny pomysł, żeby mi je z tyłka wyrwać na żywca.
______________________________________________________ Poza poprawnością wszelką. Na granicy sztuki i rynsztoku.
rydz [Usunięty]
Wysłany:
2013-02-28, 21:45
19 lat wybieraliśmy się ze znajomymi z okolicy na dyskoteke i umówiliśmy się na zbiórkę miejscowym pubie 2 godziny wcześniej. Potem jeszcze szybkie winko w pociągu i cała noc umierania. Nigdy już!!!
Pierwszy raz na dobre upiłem się mając 19 lat. Żałuję, jak diabli, proszę o pokutę i rozgrzeszenie. Nie było to zbyt przyjemne, ale nauczka zawsze pozostanie w mej pamięci
______________________________________________________ Tu bloguję - http://www.sawiusz.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).