Mi się kilka razy zdarzyło...pierwszy raz to było w wieku 17 lat jak dobrze pamiętam, ale teraz za to jestem bardzo grzeczny i unikam alkoholu jak ognia
Imię: Karolajn
Wysłany:
2012-10-13, 10:14
Pierwszy raz napiłam się piwa w wieku 9 lat, spróbowałam smakowało mi, więc wypiłam połowę, a, że nigdy nie piłam opiłam się. Ale teraz jakoś do alkoholu nie ciągnie mnie kompletnie, piwa nie lubię, wódki tym bardziej.
Imię: Aleksandra
Wysłany:
2012-11-30, 02:26
Ja parę miesięcy przed 18 - jedno piwko. Teraz tylko okazjonalnie jak ktoś np. do mnie wpadnie, oczywiście bez upijania się Wgl nie widzę nic fajnego w "urwanym filmie" - a na dodatek szkodzi to bardzo zdrowiu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).