Pierwszy powstał w 2008 i był swego rodzaju jednoosobową terapią. W emosiowaty i ckliwy sposób, jako zbuntowany nastolatek, wyrzucałem swoje głębokie weltschmerze i bóle egzystencjalne. Ciągnęło się to do zeszłego roku, w bardzo nierównych odstępach jeśli chodzi o kolejne notki. Chwilowo darowałem sobie, ale możliwe, że kiedyś jeszcze powrócę do tego stylu pisania.
Drugi powstał w bodajże 2009 czy 2010, i z początku miał być tym, czym jest obecny - zbiorem przemyśleń i obserwacji. Z czasem jednak przekształcił się w przechowalnie opowiadań.
Obecny zacząłem kilka dni temu - ale mam spory zapał do pracy i silne postanowienie pisania codziennie.
Wysłany:
2013-03-25, 18:27
Blogowałam (jeśli mozna to było tak nazwać) jeszcze na starych onetowskich blogach w wieku 18 lat. Teraz ruszam z kopa z nowym blogiem, wprawdzie już jest załozony ale jednak potrzebuje jeszcze paru kosmetycznych poprawek Więc blogowanie dla mnie nie jest taką świeżą sprawą ale musze przyzwyczaić sie do blogspota, bo jeszcze na takim czyms nie pracowałam
Chyba trzy lata temu założyłem swojego pierwszego bloga. Był o książkach i serialach. Znudziło mi się, bo spostrzegłem, że dziewczyny są fajniejsze od prowadzenia strony w sieci xD Teraz powróciłem i bloguję niecały miesiąc
Będąc nastolatką prowadziłam bloga przez miesiąc wylewając swoje przemyślenia, ale tak "na poważnie" to będzie już 1,5 roku jak dbam o swoje miejsce w sieci
Imię: Magda
Wysłany:
2013-04-02, 20:15:)
Ja w czasach podstawowych/gimnazjalnych miałam parę blogów. Pamiętam, że chyba panowała mała moda na blogi z tematyką " obrazki " teraz jak pomyśle o tym to śmiać mi się chcę. Ale każdy był dzieckiem. Pamiętam też, że miałam sama takiego bloga, uwielbiałam bawić się różnymi obrazkami, wklejać na nie różne teksty.Nawet dość liczne grono 'czytelników' miałam. Od tego chyba też zrodziła się we mnie pasja do fotografowania. Też miałam bloga typu ' Pamiętnik' albo też próbowałam swoich sił w opowiadaniach
Teraz mam dwa blogi i mi wystarczają w zupełności
Na starych blogach od 2010. Na nowym blogu od wczoraj.
Nie wiem jak to się stało, ale to blogowanie od wczoraj dało mi jakiś powiew świeżości. Niby to jest coś takiego samego, ale daje dobrego kopniaka w tyłek i chęć do działania na nowo.
______________________________________________________ Tu bloguję - http://www.sawiusz.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).