Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2010-01-17, 01:59 Od jak dawna blogujesz?
|
|
|
Od kiedy macie kontakt z blogami? od jak dawna jesteście blogerami? Co przyczyniło się do tego, że założyliście swojego bloga? Blogujecie nadal na stronie, którą założyliście jako pierwszą? czy może zmieniliście w międzyczasie tematykę lub adres?
Opowiedz swoją blogową historię a potem nie zapomnij napisać w drugim temacie o czym jest Twój blog
Ja swojego pierwszego bloga założyłem na blog.pl w listopadzie 2002, głównie z ciekawości. Koleżanki zakładały blogi, wgrywały na nie różne dollsy i pisały pokemonowym pismem bezsensowne notki. Zapomniałem o nim na trochę a potem kiedy sobie przypomniałem to wcale nie byłem gorszy od nich (no poza tymi rysunkowymi lalkami ).
Moje "normalne" blogowanie na nim skończyło się jakoś w 2007 roku i od tamtego czasu umiera czekając na coś nowego - wykorzystywałem jego ruch do promocji innych stron, więc wpisy na nim pojawiały się jeszcze potem, ale ostatni w maju zeszłego roku. Obecnie przekierowuje na mojego fotobloga.
Nie pamiętam kiedy założyłem tego fotobloga. Pierwszy wpis dodałem na nim 18.05.2006, ale prawdziwe życie zaczął w 2008 roku i prowadzę go do dzisiaj
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 05-05-2013, 23:29 ]
zobacz także:
swój komentarz możesz zostawić także w grupie Blogerzy na Google+
https://plus.google.com/1...sts/CDaYLG4WWEW
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|