Zdaje się, że zaczęłam blogować jakieś, bo ja wiem, 6 lat temu. Ale to takie dziecinne pokemony były, nic konkretnego. Potem zajmowałam się grafiką komputerową, a od dłuższego czasu piszę o tym co mi w głowie siedzi
Kilka blogów założyłem jeszcze w podstawówce, ale kończyło się na góra dwóch wpisach. Poważniej zrobiło się w liceum, powstał blog, na który wrzucałem swoje wiersze. Ciągnąłem go chyba przez jakieś 9 miesięcy, by potem z onetbloga przejść do blogspota i tam już zostałem. W styczniu blog przybrał nową formę i tak już raczej zostanie. Pojawiła się mocna inspiracja, blog nie działa dla samego pisania, tylko w pewnym celu. I chyba niczego więcej nie trzeba
Wiek: 41 Dołączył/a: 20 Maj 2013 Posty: 16 Miasto: Lublin/Manchester
Wysłany:
2013-05-28, 22:28
Zajmuję się pisaniem bloga od ok 1,5 roku.. Równolegle z blogiem prowadzę kilka stron internetowych, jedną z nich już 10 lat..
______________________________________________________ Zapraszam na jedynego w Polsce bloga o rugby:
Rocky pisze o rugby http://r0cky-rugby.blogspot.com
Ja założyłem bloga ponad rok temu... Ale po połowie roku go usunąłem z pewnych przyczyn... Jednak tę pustkę musiałem wypełnić i od miesiąca mam dobrze funkcjonujący blog
Ja zaczęłam blogować dokładnie w 2005 roku i robiłam to nieprzerwanie, aż do stycznia 2013, kiedy musiałam dać sobie chwilę wytchnienia, żeby zacząć w końcu uczyć się do matury - egzaminy już za mną, więc mogę wracać do swoich blogów. W sumie to będzie już 8 lat
Blogowałem kiedyś już w podstawówce, ale były to bardziej próby tworzenia stron Teraz postanowiłem wrócić do blogowania, z tego względu, że chcesz zostać dziennikarzem, a gdzieś słyszałem, że dzięki temu można się wypromować. Może akurat, co mi szkodzi
pipi86 Blogger.Klub
Wysłany:
2013-06-16, 19:47
Ja dopiero od tego miesiąca ale zamierzam nie przestawać bo chce żeby gdzieś był ślad mojej twórczości.
Przez cały czas pisałam tylko dla siebie teraz chciałam zobaczyć co inni myślą o tym co pisze.
Z pierwszym blogiem spotkałam w święta Bożego Narodzenia w 2011. Należał do Enzuki. Tak mi się spodobał, że zaczęłam szukać w internecie innych blogów o takiej samej tematyce. W ten sposób znalazłam blog Kimiko i Dyźka. Ich blogi natchnęły mnie do tego bym sama zaczęła blogować. Nie wierzyłam w to, że mogę napisać jakiekolwiek opowiadanie, więc zajęłam się czymś prostszym-charakterystyką postaci serialu animowanego. Szału nie było.
Pierwszy blog założyłam 18 stycznia 2012 roku. ostatecznie zawiesiłam go 14 kwietnia 2012 roku.
Bloguję od listopada poprzedniego roku. Do tej pory mi się to nie znudziło - wręcz przeciwnie. Lubię dzielić się z innymi moimi opiniami, dzięki blogom poświęconym głównie książkom poznałam mnóstwo ciekawych powieści.
Pierwszego bloga założyłam w 2004 roku niestety zabrakło mi samodyscypliny i wytrwałości. Teraz zaczynam przygodę od początku i wiem, że tym razem będzie inaczej;)
bloguję od jakiegoś czasu;), to super uczucie móc dzielić się czymś, co płynie z naszego serca;) fajnie jest móc robić coś, co sprawia nam radość i satysfakcję;), w moim przypadku tworzyć nowe stylizację modowe, wymyślać kolejne miejsce na sesje;), jeśli Was kręci jakaś konkretna dyscyplina i macie dość samozaparcia polecam prowadzenie własnej strony, bloga;) jesli wiecie, że macie coś robić do czego nie jesteście w 100% pewni, bądz nie jesteście systematyczni i pracowici, od razu odpuście, szkoda Waszego czasu;)
Będzie 9 lat. Zaczęło się na przełomie gimnazjum i liceum. Założyłam bloga na onecie z pierwszym opowiadaniem... opowiadanie nie istnieje, ale blog pod tym adresem - tak. I jest tam półtorej mojej ówczesnej "książki" Przeszłam przez kilka różnych blogów, w tym jeden prowadzony z kimś i wreszcie od pięciu lat mam kilka własnych kawałków sieci. Jeden aktualny (5-cioletnie opowiadanie - link w podpisie) i dwa skanseniki i jeden taki od wielkiego dzwonu aktualizowany.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).