Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-05, 12:36
whitestripe napisał/a:
Horror. Współczesne komedie przeważnie są niskiego lotu natomiast horror może mieć jakiś potencjał.
Z tego co obserwuję w ostatnich latach to też wszystko odgrzewanie starych kotletów. Lubię oba gatunki, ale najchętniej tych starszych, lata '80 i wcześniej
Ejkarola Blogger.Klub
Wysłany:
2014-05-08, 07:58
Mimo wszystko komedia. Do oglądania horrorów chyba jeszcze nie dojrzałam ; )
piotr-ek2408 Blogger.Klub
Dołączył/a: 16 Maj 2014 Posty: 16 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-05-18, 16:31
Jeśli chodzi o filmy to zdecydowanie komedie, a w kwestii gier - horrory
______________________________________________________ Zapraszam na mojego bloga, poświęconego ciekawym grom i aplikacjom na platformę Android. http://andropolska.blogspot.com
Zdecydowanie horror. Komedie mnie w ogóle nie bawią, uważam, że są głupie. Lubię się bać, lubię napięcie, lubię obrzydlistwa (gore), więc horrory to zdecydowanie moja działka
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-02-18, 12:44
Ja wolę komedie, choć dobrym horrorem nie pogardzę Częściej sięgam po komedie, ponieważ chcę się zrelaksować po całodniowej gonitwie. Ja mam wystarczająco dużo adrenaliny na co dzień, więc to mi wystarcza
DominikB
Dołączył/a: 20 Kwi 2015 Posty: 5 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-06-06, 22:58
To już zależy od okoliczności. Horrory lubię oglądać gdy jest ciemno .... gdy jest strasznie
Z kolei komedie raczej po południu.
Co wolę ? Hmmm to zależy. Ostatnio amerykańskie horrory nie są najwyższych lotów, dlatego ograniczyłem ich oglądanie. Ciekawy film, który przychodzi mi na myśl to "Obecność"
Imię: Justyna Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 07 Maj 2015 Posty: 72 Miasto: Poznań
Wysłany:
2015-06-08, 07:41
Zdecydowanie wolę komedie. Ale jak już oglądam horror to najczęściej kończy się na wyśmiewaniu wszystkich "strasznych" momentów i koniec końców film grozy często bywa bardziej zabawny niż zwykłe komedie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).