Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 18-03-2006, 11:59
oj.. horror horror. Łoczyfiście (XD) że horror
_________________ Plis stej until ajm gon, ajm hir hold on to mi ajm rajt hir łejding. End tejk maj łan last bref end dont forget den aj łil bi rajt hir łejding.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 18-03-2006, 12:06
wolę się śmiać, czyli wybieram KOMEDIĘ!
ale odrobina strachu przy HORRORACH też się przyda!
a co do Straszego Filmu, osobiście uważam, że nie ma tam scen z horroru rodem!
A najładniejsza dziewczyna z The Ring ? To słodkie maleństwo co zostało utopione w studni przez własną mamuśkę Gdzieś widziałem nawet tutorial na to jak ją tak upiększyć
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 19-03-2006, 21:51
The Ring nie zrobil na mnie duzego wrazenia. Adaptacja 'Red Rose' Stephena Kinga naprawde trzyma w napieciu Film trwa okolo 3h i jest wciagajacy do tego stopnia, ze ten czas mija bardzo szybko. Naprawde cos wspanialego
Ale najbardziej rozwalające są filmy, które żekomo powinny być horrorami a nimi nie są... Np. jakiś tam film o wampirach. Kiedyś się pojawił w telewizji... żenada...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 19-03-2006, 21:57
Kazdy film na podstawie powiesci Kinga jest wciagajacy
Cmentarz dla zwierzat, Lsnienie, Carrie... moznaby wymieniac i wymieniac Problem w tym, ze ja nie mam z kim horrorow ogladac... jak byla Norka to zawsze ja bralam i ogladalam trzymajac jej futerko, nawet te najstraszniejsze...
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Program AXM chce zaprezentować jeden z filmów, który opowiada o jakimś szpitalu zbudowanym na cmentarzu. Nie wiem właśnie czy to jest wspomniany Cmentarz dla zwierząt. Nie pamiętam nazwy, ale chętnie bym obejżał, dlatego musze polować na to
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 19-03-2006, 22:04
Widzialam malo filmow na podstawiepowiesci Kinga: "red rose', 'zielona mila', 'nocne zlo', 'skazani na shawshank'.
Bede musiala kiedys postarac sie o to zeby te filmy zdobyc Nie moge sobie ich podarowac
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 19-03-2006, 22:04
To jest Kingdom Hospital. http://abc.go.com/primetime/kingdomhospital/ Sa dwie wersje, jedna chyba jakas dunska, a druga kanadyjsko amerykanska. Na jedynce kilka miesiecy temu to lecialo, ale jak na zlosc kolo polnocy kiedy czlowiekowi chce sie juz spac ;] Ogladalam pare odcinkow, ale zazwyczaj na drugim juz zasypialam
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum