Jak byłam w podstawówce, piąta albo szósta klasa, to stworzyłam swojego bloga, którego kilka ładnych latek pisałam.. Teraz, od kilku dni razem z ukochanym wróciliśmy do blogowania, a skłoniło nas to, że chcieliśmy i nadal chcemy pokazać, że jest wiele różnych fajnych rzeczy jakie można robić razem.
Imię: Karol
Wysłany:
2013-09-15, 15:47
Przyznam szczerze, że nie pamiętam od kiedy mam styczność z blogowaniem jakimkolwiek. Kiedyś na przełomie podstawówki i gimnazjum zacząłem przygodę z blog.onet i tam realizowałem swoje nastoletnie pasje.
Później można by rzec, że troszeczkę wyrosłem z zabawy blogami i zgodziłem się na pomoc przy realizacji i prowadzeniu forum pewnej społeczności związanej z grami komputerowymi.
Od tego roku na nowo zainteresowałem się blogowaniem, tym razem na blogspocie.
Założyłem jednego bloga, który na razie czeka na to, aż razem z współautorką znajdziemy czas i motywację na jego prowadzenie.
Niecierpliwość sprawiła, że założyłem swoje prywatne miejsce w internecie. Działa od kilkunastu dni, staram się je wciąż dopracowywać i regularnie wzbogacać nowymi treściami. : )
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on.
Swój pierwszy blog założyłam na Onecie w wieku 11 lat. Był to fanfick potterowski z licznymi "kszesłami", "stułem" do nich oraz "chmórami". Później było kilka blogów z opowiadaniami i parę innych. Do dziś aktywnie prowadzę tylko jednego, wspólnie z dziesięcioosobową redakcją.
Hmm zejdzie już z 3-4 lata. Różne blogi w międzyczasie się pojawiały i znikały... Trochę podcastowałem (choć nie wiem czy to można podpiąć pod blogi jako takie). Aktualnie 3 projekty blogowe równolegle są prowadzone (z różną częstotliwością dodawania wpisów)
Zacząłem w marcu 2006 roku. Pierwszy blog zatopiłem w swoich myślach po 3 latach, po czym wypłynął na powierzchnię obecny. Póki co trwam. I idę naprzód.
______________________________________________________ Miss Świata Balonów
Od gimnazjum pisałam różne blogi i blogaski (boom wtedy na to był ogromny). Ostatnio nawet dzięki webarchive udało mi się poczytać fragmenty niektórych Obecnego, pierwszego "poważnego", piszę z przerwami już trzeci rok
Aerarium istnieje od września 2010 roku, czyli piszę go już trzy lata. Wcześniej miałem kilka pomniejszych inicjatyw na różnych portalach, w tym fotobloga.
Co ciekawe, jeszcze zanim zaprzyjaźniłem się z blogspotem na dłużej, miałem konto na twitterze. Wtedy w Polsce używało go może z kilkadziesiąt osób, ale mimo to postowałem na nim przez kilka miesięcy, aż zdecydowałem się usunąć konto.
______________________________________________________ Ktoś zupełnie przypadkowy, kto dzieli się swoimi refleksjami ze światem za pomocą bloga, pisze krótkie opowiadania, a czasem nawet wiersze. Później wychodzi przed szereg i czyta je głośno by poczuć się żywym.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).