Może za małe w sensie za wąskie. W sumie mógłbyś je rozszerzyć, wyśrodkować lub umieścić w jakiś inny symetryczny sposób. Do tego mógłbyś ujednolicić kolor tła z kolorem na którym znajduje się logo.
Ogólnie to jest bardzo fajnie, lepiej niż u mnie. Jeśli już coś bym poprawił, to dolną część strony, bo jest za wysoka i zajmuje za dużo miejsca. Pzdr!
O, ja też jestem jak najbardziej na tak. I dołączam się do wszystkich tych, którzy mówią, że szablon jest świetny
Wszystko jest takie przemyślane, uporządkowane i przejrzyste. A to lubię najbardziej
A jeśli chodzi o część merytoryczną to znalazłam kilka postów "dla siebie" i też myślę, że piszesz bardzo spoko, choć może niektóre tematy można było bardziej rozwinąć i dodać coś "od siebie", ale generalnie jest okej
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).