Głównie to football. Od 1999 roku kibicuję z całego serca jednej drużynie, Arsenalowi i jeśli są jakieś puchary, to dowolnej angielskiej drużynie.
Ze względów rodzinnych jeszcze Starej Damie.
U mnie w regionie to tylko Zawisza Bydgoszcz, ale do kiboli nie należę W europejskiej piłce od 1996 roku Juventus Turyn, a jeśli chodzi o żużel Polonia Bydgoszcz (wiem kłoci się to z Zetą, ale każdy ma swoje zdanie na ten temat).
Kibicuję zdrowej i uczciwej rywalizacji. Oczywiście interesuje mnie głównie piłka nożna i jestem kibicem Podbeskidzia Bielsko- Biała. Oczywiście trzymam kciuki za reprezentację i każdy Polski klub w Europejskich Pucharach.
[ Dodano: 2015-01-31, 10:00 ]
Patrząc jednak na MŚ w piłce ręcznej w Katarze mam wątpliwości, czy jeszcze istnieje sportowa rywalizacja. Dobrze, że chociaż Kami Stoch poprawił mi humor.
W Polsce kibicuję Legii Warszawa, ale skoro pochodzę z okolic stolicy to raczej innego wyjścia nie było.
Jeśli chodzi o zagranicę to Real Madryt i Arsenal Londyn. W obydwu przypadkach była to miłość od pierwszego wejrzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).