Korzystałam już wcześniej z Plusa i Orange, aż w końcu przekonałam się do Playa i uważam, że to moja najlepsza decyzja. Korzystam z opcji "na kartę", więc mam takie usługi, na jakie mnie w danej chwili stać + nie jestem, jak to kolega wyżej powiedział, "przywiązana łańcuchem umowy".
No i uważam także, że jest to najlepsza sieć dla osób w związku.
Osobiście korzystam z dwóch operatorów komórkowych.
T-Mobile - mieli telefon który mnie interesował, poza tym wcześniej byłem w erze kilka lat i byłem zadowolony z powodu ich oferty i działania sieci
Play - oferta na kartę, potrzebowałem do firmy czegoś z odpowiednią ofertą internetową. Obecnie odchodzę powoli od tej sieci ponieważ internet mobilny nie działa już tak jak jeszcze dwa lata temu.
Ja caaaaałe życie mam w Orange, chyba już z przyzwyczajenia, bo pierwszy telefon od rodziców był właśnie z kartą w tej sieci. I mama, i tata, i dzadkowie, i ciotki - wszyscy od kiedy pamiętam wybierali właśnie Orange (jeszcze to była Idea:) )
Przymierzałam się przez chwilę do Playa, ale zrezygnowałam, bo ze swoim wrodzonym lenistwem nie chciało mi się iść do serwisu i zdjąć simloka.
Plus zawodził cenami i telefonami w ofercie, a któregoś dnia, w moim akademiku za darmo były startery Virgin Mobile. Podejrzewam, że w życiu bym tego nie kupił, a dziś mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Jest to "odnoga" Play, ale nie zmienia to faktu, że wciaż jestem zadowolony:D
Wcześnie Era, od czasów kiedy minuta rozmowy kosztowała 4,50 zł lub podobnie :-) Teraz T-Mobile z przyzwyczajenia, ale noszę sie z zamiarem zmiany sieci jak tylko skończy się umowa.
Drugi telefon też mam w T-Mobile bo ma fajny numer.
Korzystam z plusa, dokładnie z opcji mix. Na dzień dzisiejszy chciałbym przejść do Play, ale jeszcze 11 doładowań... Czyli za niecały rok, będę wybierał najlepszej opcji.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).