I wtedy uzależnić się od maila, na którym głównie spam?
U mnie filtry odsiewają spam i nie przychodzą reklamy :-) Z drugiej strony w kokpicie wordpressa jest zakładka z powiadomieniami o nowych komentarzach, więc i na bloga nie trzeba zaglądać a jedynie do panelu administratorskiego.
Na na mojej onetowej poczcie mi spamu nie odsiewa niestety, więc mam codziennie po kilka zaproszeń na randki z sympatii i kilka propozycjy pożyczek i kredytów
Wystarczy zainstalować program pocztowy na komputerze, np. Thunderbird, i ręcznie poustawiać filtry odsiewające spam, który nam przychodzi. Po takim zabiegu zapominasz co to spam, a i wygoda rośnie ;-) Są i automatyczne powiadomienia o nowych mailach, więc i na pocztę nie musisz się logować. ;-)
Wystarczy zainstalować program pocztowy na komputerze, np. Thunderbird, i ręcznie poustawiać filtry odsiewające spam, który nam przychodzi. Po takim zabiegu zapominasz co to spam, a i wygoda rośnie ;-) Są i automatyczne powiadomienia o nowych mailach, więc i na pocztę nie musisz się logować. ;-)
Ja strasznie nieogarnięty człowiek jestem i o wielu rzeczach nie wiem/nie znam się Ale wielkie dzięki za podpowiedź, chyba ją zastosuję
U mnie z racji formy bloga jaką przyjęłam ciężko określić kiedy wpis się pojawi. Jak trenuję codziennie to codziennie będzie wpis. Oprócz tego, żeby cokolwiek sensownego napisać to muszę się przekopać przez fachową literaturę lub sama nabrać tyle doświadczenia, żeby móc się wypowiedzieć, więc cóż.. ciężki kawałek chleba, ale postów jest sporo Docelowo posty będą publikowane codziennie lub 4 - 5 razy w tygodniu.
Ja bym chciała co 2 dni, w najgorszym wypadku co 3 dni. Na razie nie idzie tak, jakbym chciała, ale mam nadzieję, że z czasem wypracuję sobie jakiś system (dopiero zaczęłam pisać).
W każdym razie, wydaje mi się, że im częściej się pisze tym lepiej.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).