By był szczery,wierny, z ogromnym poczuciem humoru,by lubił sport,by lubił się przytulać
hahahaha dobre sobie
Nie ma tak że jest ktoś idealny - na poznanie kogoś potrzeba dużo czasu i wtedy dopiero wszystko się wyklaruję jaki ktoś jest i tak dalej..
Może wtedy będziemy w stanie nazwać Go swoim ideałem
Nie nadużywający, nie wulgarny, ale za to myślący i pozytywnie nastawiony do świata. Do tego potrafiący konstruktywnie bronić swoich przekonań, bo któż chciałby mieć narzucającego despotę u swego boku? Niech przy okazji będzie zaradny, czasem romantyczny, zaś w trudnych chwilach odważny i po męsku podejmujący decyzje. Tyle by mi wystarczyło :-)
Obawiam się, że facet idealny miałby spory kłopot, żeby ze mną wytrzymać. Chyba, że osiągnąłby level master w cierpliwości i wyrozumiałości
Powinien mieć swoje zdanie, ale szanować cudze. Rozumieć, że jego poglądy nie są prawdą ostateczną. Mieć świadomość, że on też popełnia błędy. Powinien być pewny siebie, ale nie przytłaczać tym osób, które na to nie zasługują. Powinien być odrobinę zaborczy i zazdrosny, ale nie mylić tego z brakiem zaufania. Poczucie humoru również ma znaczenie. Powinien także wzbudzać poczucie bezpieczeństwa, motywować do rozwoju i sprawiać, żeby kobieta w jego towarzystwie czuła się ważna, mądra, jedyna w swoim rodzaju.
Mogłabym podać wiele postaci z książek, które wpisują się w ten kanon. Nie spotkałam nikogo takiego w realu
idealny to ten, ktory potrafi z nami babami wytrzymac taka prawda
MementoMori
Wysłany:
2016-03-17, 18:12
natalyyjka napisał/a:
Z czasem, nawet jeżeli osoba nam się wcześniej nie podobała, to często zyskuje w naszych oczach czymś innym i staje się tym ideałem - ale dla nas
Święta prawda, damn. W moim przypadku, jest to zupełne przeciwieństwo mojego "ideału", ale jak się okazuje jestem zadziwiająco elastyczna w tym temacie, CHOCIAŻ głośno (i tej konkretnej osobie) nie przyznam, bo drań miałby używanie xd
Idealny to taki, który mnie wysłucha, wesprze i będzie ze mną na dobre i złe. Przy którym nie muszę się martwić, że mnie zdradzi, lub że ogląda się za innymi. Dla mnie mężczyzna musi być stanowczy, ale jednocześnie uczuciowy i czuły, dobry i pomocny. Nie wiedziałam, że tacy są, ale SĄ! Pierwszy raz trafiłam na taką osobę, wcześniej nie wierzyłam w miłość
______________________________________________________ Pokolenie Fit- blog promujący zdrowy, aktywny tryb życia. Znajdziesz tam wszystko co trzeba wiedzieć o byciu FIT!
Kobieta Chaos - blog o organizacji, relacji międzyludzkich poruszający tematy tabu i pozytywną stronę życia.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).