Seamus12 Blogger.Klub
Imię: Jacek
Dołączył/a: 17 Maj 2015 Posty: 4
Wysłany:
2015-05-18, 17:57
Chelsea od czasów pierwszej ery Mourinho
+ oczywiście reprezentacja Polski
Patt [Usunięty]
Wysłany:
2015-05-23, 12:50
Jestem od lat przesiąknięty Serie A, więc padł wybór na Inter, któremu kibicuje od małego, kiedy to dostałem koszulkę z Bobo Vierim Nadeszły kruche czasy, ale - jak to kibic - wierzę, że nadejdą lepsze czasy.
Imię: Justyna Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 07 Maj 2015 Posty: 72 Miasto: Poznań
Wysłany:
2015-05-29, 16:46
Patrisoo napisał/a:
Nadeszły kruche czasy, ale - jak to kibic - wierzę, że nadejdą lepsze czasy.
Kruche czasy to są w Milanie ;p Ja się piłką nie interesuję, ale mój ukochany jest wiernym kibicem rossonierich i aż przykro patrzeć jak czasem razem mecze oglądamy.
Osobiście wolę siatkówkę. Przede wszystkim Resovia Rzeszów. Niestety to drugi koniec Polski, więc kiepsko jeżeli chodzi o bywanie na ich meczach. Ale lokalnie wspieram I Ligę kibicując Krispolowi Września.
Imię: Krzysztof Pomógł: 1 raz Dołączył/a: 13 Lut 2015 Posty: 87 Miasto: Polska
Wysłany:
2015-06-08, 23:01
Patrisoo napisał/a:
Jestem od lat przesiąknięty Serie A, więc padł wybór na Inter, któremu kibicuje od małego, kiedy to dostałem koszulkę z Bobo Vierim Nadeszły kruche czasy, ale - jak to kibic - wierzę, że nadejdą lepsze czasy.
Haha w moim przypadku, to też była moja pierwsza piłkarska koszulka jak byłem mały, ale i tak od wielu już lata kibicuję Barcelonie. W sumie to nie wiem dlaczego? Są dwa powody Ronaldinho, który tam grał i był moim idolem lub kilka meczy, na których byłem w Barcelonie
No cóż...
Jeśli idzie o koszykówkę i piłkę nożną to moje sympatie wiążą się z okresem kiedy zaczynałem się interesować danym sportem a dany klub był aktualnie na topie. Typowe dość. A zatem mamy tu Chicago Bulls i Bayern Monachium. Jeśli idzie o piłkę nożną to sentymentem darzę też Stal Stalową Wolę.
Obecne moim konikiem jeśli idzie o sport jest kolarstwo szosowe, jednak tutaj nie mam jeszcze ulubionej drużyny - często kibicuję drużynom w których jeżdżą Polacy, nie jest to jednak stałe uczucie
Gohan Blogger.Klub
Dołączył/a: 02 Maj 2015 Posty: 14
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).