lordK
Blogger.Klub Just a dreamer

Imię: Karol
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 29 Maj 2013 Posty: 64 Miasto: Śląsk
|
Wysłany:
2013-09-25, 17:14 [blogspot] Jak dodać (na nowo) Stare/Nowe posty?
|
|
|
Zanim założyłem ten temat kombinowałem troszeczkę i próbowałem pomóc sobie na własną rękę, jednak zabrakło mi już pomysłów na rozwiązanie problemu.
A ów problem to:
Podczas personalizowania swojego bloga (szablon 'SIMPLE') usunąłem z niego linijkę między postami a stopką, w której znajduje się link "Strona główna" oraz "Starsze posty" uznając to za niepotrzebny gadżet. Raziły mnie strasznie w tle te kropeczki, więc to wywaliłem no..
Kilka dni temu analizując poruszanie się po moim blogu i jego ogólną funkcjonalność zrozumiałem (lepiej późno niż wcale), że ów 'gadżet' jednak byłby bardzo pomocny. Linki "Starsze/Nowsze posty" bardzo by pomogły czytelnikowi w poruszaniu się pomiędzy postami. Niestety nie mam pomysłu już na to, jak przywrócić wspomniane rzeczy do szablonu bloga.
Ostatecznym pomysłem jest jeszcze zresetowanie szablonu i powrzucanie wszystkiego od nowa, ale chciałbym tego osobiście uniknąć. Piszę więc tutaj z nadzieją, że ktoś pomoże rozwiązać kłopotliwą sprawę.
Proszę o pomoc.
|
______________________________________________________ I'm just a dreamer but I'm hanging on. |
|