Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz dostęp do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Witam. Temat wymyśliłem dzisiaj rano gdy pisałem zadanie z Polskiego.
Jednak postanowiłem nie iść do szkoły ( wagary ) i dlatego siedzę tutaj ;-)
Pomysł dobry, ponieważ dzisiaj pięknie świeci słońce a ja nie lubię w takie dni siedzieć w budzie.
Ale wracając do tematu... pokażmy na forum nasze pismo.
Piszemy zdanie typu " Nazywam się .... i bardzo lubię to forum. Mam na nim ksywkę ... "
Krótkie i proste dwa zdania które należy napisać na kartce i jakimś tam sposobem wrzucić je na forum. Ja z racji tego że mam zepsuty skaner będę zmuszony użyć aparatu z mojej komórki
Tak więc do dzieła!
IMG_0118.jpg Moje pismo.
Plik ściągnięto 4 raz(y) 137,57 KB
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Chlopie nie oslabiaj mnie , jeszcze padniecie takie arcydzielo
Juz mi kolezanaka na forum zwracala uwage , ze jak na 14 latka pisze obrzydliwie i okropnie , ale ja tak od zawsze , wole klawiature i troche wiekszy wybor czcionki
Pewnie to przez moja reke , oczywiscie ona jest normalna , jak by sie wam cos kojarzylo.
Moze kiedys cos dam , ale az strach sie bac.
A tak na serio to fajnie że wiemy chociaż jakie ktoś ma pismo. Sądzę że czasami trzeba przełamać reguły wirtualnego świata i wrzucić tu troszeczkę rzeczywistości.
Bardzo fajnie mi się teraz pisze bo jestem po Cannabis.
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
A tak na serio to fajnie że wiemy chociaż jakie ktoś ma pismo. Sądzę że czasami trzeba przełamać reguły wirtualnego świata i wrzucić tu troszeczkę rzeczywistości.
ja już dawno to przełamałam. na moim blogu pojawiły się już dwa filmy nakręcone przeze mnie. to też sposób na przekroczenie granic. pokazywanie pisma jest ciekawe, ale co więcej, dzięki niemu możemy rozpoznać charakter człowieka!
pudi91 napisał/a:
Bardzo fajnie mi się teraz pisze bo jestem po Cannabis.
a to informacja potrzebna nam do życia, czy się chciałeś pochwalić? przecież to nie na temat
Zzielona, Twoje zamaszyste pismo oznacza osobę niedbającą o szczegóły. bałaganiara. jesteś impulsywna, chcesz szybko osiągać swoje cele, nie jesteś osobą cierpliwą. jesteś osobą która bardzo emocjonalnie podchodzi do życia.
a żeby było śmieszniej, ja to piszę na serio! kiedyś przeczytałam kilka książek na ten temat.. polecam zainteresować się tym! to naprawdę ciekawe jest!
Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1606 Skąd: Wrocław
Wysłany: 23-04-2008, 17:09
Kiedyś pisałam ładne i równe literki, dopiero w liceum zaczęłam bazgrolić, ponieważ musiałam nauczyć się szybszego pisania (skończyła się era dyktowania notatek przez nauczycieli)... A teraz, biorąc pod uwagę studia na jakich jestem częściej piszę cyferki niż literki... Także człowiek może się po prostu odzwyczaić . W każdym razie czyżby ze zmianą charakteru pisma mógł się zmienić mój charakter?
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum