Ja odwiedziłem kilka krajów Europejskich, ale żadnym się jeszcze nie zadowoliłem - byłem w Niemczech, w Austrii (tam zawsze mogę wracać, kocham Alpy), we Francji (ale nie w Paryżu ani na Lazurowym wybrzeżu, więc jeszcze tam wrócę), Czechy, Słowacja, Słowenia, Włochy (ale tylko Wenecja, Rzym przede mną), Chorwacja i Grecja.
Byłem też w północnej Afryce w Tunezji i Maroko, ale bez zachwytów.
Najbardziej marzą mi się podróże do Wietnamu i Tajlandii, USA, Karaiby, może jakieś Bali;) no i Kenia, taka jak w Pożegnaniu z Afryką.
______________________________________________________ Zapraszam na bloga o różnych irytujących rzeczach;) http://jasnyszlag.blogspot.com
Ostatni post o hipsterach
Ja to tylko po Polsce się poruszam. Za granicą byłam jedynie na Ukrainie we Lwowie. W czerwcu jadę do Niemiec , bo mam szkolną wymianę. Chciałabym zwiedzić Amerykę, Grecję i Japonię.
joobler [Usunięty]
Wysłany:
2012-12-29, 13:33
Byłam w Paryżu, a chciałabym pojechać do hiszpanii:D
anwen Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-13, 19:29
mi się marzą Malediwy niestety ceny takie, że na razie poprzestanę na marzeniach
a ostatnio za granicą byłam w Irlandii i o dziwo nawet nie padało przez cały tydzień słońce, Irlandczycy nie rozmawiali o niczym innym
Sam nie podróżuję między krajami nadto wiele, głownie ze względu na to, że siedzę co najwyżej na portfelu rodzica. Gdzie byłem? Anglia, Niemcy, Czechy. Tyle. Gdzie chciałbym? Brazylia i to tak mega, tyle wystarczy. Jeszcze Afryką nie pogardzę. Strasznie chciałbym zobaczyć tamtejsze problemy - straszne, a tak ciche.
Byłam w kilku krajach, ale tylko jeden mnie zauroczył bez reszty i na pewno chcę tam wrócić i to najlepiej nie raz. Chorwacja ma takie widoki, że odpływam! Mimo, że boje się wody a tam jej jest baaaardzo dużo to i tak bez namysłu bym pojechała jeszcze nie raz:)
______________________________________________________ Zaczęłam blogować i wpadłam po uszy nie spodziewałam się tego zupełnie:)
Mój tata ma pracę,w której podróżuję po Europie i czasami bywało, że jeździłem razem z nim. Odwiedziłem Niemcy, Francję oraz Hiszpanię.
W przyszłości marzy mi się podróż do Japonii oraz Stanów.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).